To je to što me zanima!

Bijela kuća: Trump ponovo želi slati Amerikance na Mjesec...

Trump će potpisati direktivu o svemirskoj politici koja nalaže NASA-i da "provodi inovativan program istraživanja svemira kako bi se američke astronaute ponovno poslalo na Mjesec i naposljetku na Mars"
Vidi originalni članak

Američki predsjednik Donald Trump potpisat će u ponedjeljak direktivu o ponovnom slanju Amerikanaca na Mjesec i naposljetku na Mars, objavila je Bijela kuća.

Trump će potpisati direktivu o svemirskoj politici koja nalaže NASA-i da "provodi inovativan program istraživanja svemira kako bi se američke astronaute ponovno poslalo na Mjesec i naposljetku na Mars", rekao je glasnogovornik Bijele kuće Hogan Gidley.

Trump će to učiniti po preporuci Nacionalnog vijeća za svemir.

"On će promijeniti politiku naše nacije za ljudske letove u svemir kako bi pomogao Americi da postane pokretač svemirske industrije, stekne nova znanja od kozmosa i potakne razvoj nevjerojatne tehnologije", rekao je Gidley.

 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Hiro Kitomiro 12.12.2017.

    Trumpe ispali sebe van atmosfere i povedi prasicu sa sobom, skini nam ju s k....

  • zivancan 12.12.2017.

    pametno trump,i osobno bi trebao sudjelovati u istraživanju,uz konzultaciju rusa, kako da usput potraži lajku.

  • bonecrusher 11.12.2017.

    Neće ponovo slati nego po prvi put ali sumnjam pošto bi se otkrilo da je gore potpuno drukčije.Prvo treba ispitati mjesečevo tlo da li se uopće može sletjeti i čime? Ako je tlo poput pudera što su rekli-propadneš ko u živo blato,a digneš takvu prašinu da ne možeš ni vidjeti kud slijećeš.Ma pun je youtube toga.Bilo bi dobro da probaju ali Nasin stručnjak je nedavno rekao da se još ne može dok ne ovladamo tehnologijom a i nije rješen slučaj 3 Van Allenova smrtonosna pojasa elektromagnetske radijacije koja uništava navigaciju i smrtonosna je za ljude.Kamoli sreće kad bi konačno mogli gledati u HD 4K tehnologiji da najzad vidimo kakav je pogled sa Mjeseca prema zemlji i zvijezdanom nebu koje bi trebalo biti spektakularno pošto Mjesec nema atmosferu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare