To je to što me zanima!

Bijesni mještanin turistu stavio cigle na automobil

Domaćina iz Svetog Filipa i Jakova jako je naljutilo parkiranje čakovečkog turista. Iz osvete mu je na krovu automobila ostavio dvije cigle
Vidi originalni članak

Nisam mogao vjerovati što je učinio. Smatram to bezobraznim. Auto je bio čakovečkih registracija. Htio sam pričekati vlasnika i reći mu tko mu je ostavio poklon na vozilu, ali sam morao otići, ispričao nam je čitatelj 24sata.
Mještana Svetog Filipa i Jakova naljutio je turist koji se parkirao pred trgovinu. Iz revolta na krov auta mu je stavio dvije cigle. Naš čitatelj, koji je sve to promatrao, kaže kako su prodavačice sa obližnjih štandova još dodatno ohrabrile mještana.
- Smijale su mu se i sa znatiželjom pratile što radi. Kada je donio prvu ciglu, ohrabrio ga je smijeh prodavačica, pa je otišao i po drugu. Domaćini se ovoga puta definitivno nisu prikazali u svom najboljem svijetlu - kaže čitatelj.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • cepuljni 16.08.2008.

    da da nije se pokaza u naj boljem svjetlu,a sta je triba ???? cekat tu kraj tog auta jedno 10-15 dana da vlasniku tog vozila zavrsi godisnji odmor,pa da ga onda izljubi i da mu jos 100€ i dobrano zahvali sto mu je zagradio pristup na samo 10 dana ! pokusajte vi doc ispred kuce tog doticnog vozacan i parkirati mu svoje vozilo i zagraditi mu prolaz,bas me zanima zavrsetak

Komentiraj...
Vidi sve komentare