To je to što me zanima!

Bijesprvi: Bandić poput Del Boya pakira vodu iz pipe..

Bijesprvi je objavio šaljivi video na YouTubeu pod nazivom Mućke po zagrebački - Bandić protiv Del Boya u kojem se osvrće na problem nečiste vode
Vidi originalni članak

Video započinje dogodovštinama obitelji Trotter koji u epizodi "Samo prirodno" mučeni besparicom ulaze u biznis flaširanja vode iz vodovoda. Akcija započinje kad Del i Rodney raščišćavaju djedov vrt jer je proglašen zdravstvenom prijetnjom. U njemu pronalaze žutu tekućinu koje se rješavaju tako što je izlijevaju u vodovod. Kako bi izašli iz krize, Del dolazi na genijalnu ideju - flaširanje vode iz vodovoda. Punjenje boca vodom iz vodovoda i njenu distribuciju na tržište prekida vijest kako je vodovod zagađen nepoznatom tekućinom - istom onom koju su pronašli u vrtu. Bijesprvi uspoređuje tu situaciju s vijesti o zagađenoj vodi na Vrbanima. Milan Bandić koji je navodno za taj problem znao mjesecima ranije popio je vodu s vodocrpilišta na Vrbanima i tako pokazao da je s vodom sve u redu.
- Ova voda ne samo da je ispravna, nego je najbolja. Bolja je od onih komercijalnih koje se prodaju po dućanima - tvrdio je Bandić na pressici pred novinarima. Dodao je kako on pije zagrebačku vodu i to tri do četiri litre na dan. Tada je poput Del Boya došao na ideju kako bi bilo dobro "pakovati zagrebačku vodu". Bijesprvi novu pakiranu vodu simbolično je nazvao "Zagrebački bandidos".

Idi na 24sata

Komentari 2

  • purger75 11.10.2007.

    Jos jedan primjer o dvolicnoj bandi i lopovima iz kamenjara koji nam vode drzavu, bogate se na racun sirotinje, i gaze sve pred sobom... Sve u svemu jedna velika sramota za njih, te za nas sto im dopustamo da rade to sto rade!!!

  • Željka 11.10.2007.

    Spotić je malo dosadnjikav, Bijesprvi se i nije dokazao. No ideja u osnovi drži vodu:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare