To je to što me zanima!

Bila je jako pijana? U padu s bedema ozlijedila kralježnicu

Djevojka je, kako su liječnicima ispričali njezini prijatelji, hodala po rubu bedema u trajektnoj luci, izgubila ravnotežu i pala na pločnik. Prije toga svi su bili u izlasku
Vidi originalni članak

Zadarsku policiju su u petak oko pet sati ujutro nazvali iz bolnice, jer su sat ranije primili djevojku (20) s teškim ozljedama kralježnice. 

Djevojka je, kako su liječnicima ispričali njezini prijatelji, hodala po rubu bedema u trajektnoj luci, izgubila ravnotežu i pala na pločnik. Prije toga svi su zajedno bili u noćnom izlasku u obližnjem klubu. Iako nema službene potvrde, djevojka je navodno bila poprilično pijana. Zadržana je na bolničkom liječenju. 

Prije nešto više od mjesec dana s bedema na drugom kraju grada, u Perivoju Vladimira Nazora, pao je mladić (16) iz Đačkoga doma, koji je tijekom noći na zidinama s društvom  pio alkohol.  I on se zbog lomova i teških ozljeda liječio u bolnici. Tijekom ljeta s bedema u Perivoju Kraljice Jelene na šljunčano je parkiralište pala pijana Britanka (25), koja je slomila nogu i završila u zadarskoj bolnici. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • zabuna 03.02.2013.

    zao mi je ,,,,ali sa MURAJA je prije cca 40 god GRACIJELA bacena ,,i nikad nije poznato od kog ,,,a svi mi Zadrani smo poznavali ime GRACIJELA..

  • Šarlota 02.02.2013.

    Kako živiš, tako i skončaš. Kako je ova mlada djevojka krenula "sa životom" u alkoholu, upravo tako je i završila. Kad bi bar netko nešto naučio iz ovoga primjera. Nadam se da ona je.

  • 02.02.2013.

    mortus pijana noć četvrtak na petak-ta se ne mora dići u 5 ujutro pa na posao.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare