To je to što me zanima!

Bila je lijepa, sad je izobličena: Dečko ju upropastio i upucao

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
SAD: Traci Vaillancourt je bila manekenka i TV zvijezda. Nakon rođenja prvog djeteta je dobila rijetku bolest. Lice joj se izobličilo. Tada je sve krenulo nizbrdo...
Vidi originalni članak

Traci Vaillancourt (34) iz SAD-a, bivši model, završila je u bolnici nakon što ju je navodno upucao njezin dečko. Traci je od ljepotice i TV zvijezde postala beskućnica, ovisna o svojem nasilnom dečku. 

Od rijetke bolesti su joj lice, vrat i udovi počeli oticati

- Bila je jako lijepa, a onda joj je nakon rođenja djeteta dijagnosticirana rijetka bolest krvi zbog koje su joj lice, vrat i udovi počeli oticati - rekla je Victoria King, sestra Traci Vaillancourt. 

Pokušala sam je odvući od njega i pomoći joj, no ne možete pomoći nekome tko to ne želi, rekla je Tracina sestra

Rekla je i kako je Traci, prije nego je navršila 30 godina postala ovisna o lijekovima protiv bolova te da je imala četiri moždana udara. 

- Sve joj je krenulo nizbrdo. Pronašla je dečka. Zove se Timothy Walker. Jako je nasilan. On i moja sestra su se često drogirali. Pokušala sam je odvući od njega i pomoći joj, no ne možete pomoći nekome tko to ne želi - rekla je Victoria. Kaže kako je Traci i Walkera (35) vidjela dan prije pucnjave. 

Pokušali su je nagovoriti da im da novac. 

- Pokazivao mi je pištolj i noževe - kaže King. 

Prvo je ubio policajca, zatim je pucao u Traci i onda u sebe

Dan nakon toga 1. rujna par je sjedio u Volvu u Draperu u Utahu. Walker je najprije upucao i ubio policajca Dereka Johnsona (32), a onda je Traci pucao u leđa. Nakon toga pokušao je ubiti i sebe. Walker i Traci su u bolnici i stanje im je kritično. Johnson je iza sebe ostavio ženu i dijete.   

Idi na 24sata

Komentari 24

  • zahira45 09.09.2013.

    Zbogom pameti !!

  • General Lee 08.09.2013.

    Moramo biti zahvalni na zdravlju.

  • user_110653 07.09.2013.

    Zašto neki muškarci ostaju sa ženama koje ih raskuće, upropaste,manipuliraju sa njima u svakom pogledu...razlika je samo u tome što ih žene ne mogu tući..

Komentiraj...
Vidi sve komentare