To je to što me zanima!

'Bila sam ironična, jedino se tako može odgovoriti Ostojiću'

Predsjednica je za svoju subotnju izjavu o povećanju svojih ovlasti rekla da je bila ironična i da je jedino tako mogla odgovoriti na prozivke ministra Ranka Ostojića
Vidi originalni članak

Nakon što je subotnja predsjedničina objava na Facebooku u kojoj napada ministra Ostojića i Milanovićevu vladu i priželjkuje si veće ovlasti izazvala pravu buru u javnosti, u nedjelju se ponovno oglasila i Grabar Kitarović.

- Na posljednje ispade ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića ne možete odgovoriti nikako drukčije nego ironijom. To sam učinila i to preko Facebooka, a ne službeno. Naravno da nije to bila ozbiljna izjava, ja nemam Ustavne ovlasti i upravo to govorim ministru Ostojiću, jer mi je rekao da bih ja mogla riješiti krizu sa Srbijom u pet minuta, da meni prepušta ovlasti kojih nemam - izjavila je Kolinda Grabar Kitarović u Kini, a prenosi HRT.

Podsjetimo, ministar Ostojić je na novinarsko pitanje da komentira izjave predsjednice kako bi se sve izbjeglice trebale preusmjeriti na službene granične , odgovorio da to ona s lakoćom može dogovoriti sa svojim prijateljima u Srbiji

- Moj poziv je da to dogovori s onima s kojima inače razgovara u New Yorku i slično, neka slobodno dogovori usmjeravanje na prijelaze i nećemo imati nikakvih problema, rekao je Ostojić.

Na to je predsjednica iz Kine reagirala na Facebooku napisavši kako je tehnički ministar Ostojić priznao da ova Vlada nije u stanju voditi zemlju:

- Svojom današnjom izjavom tehnički ministar Ostojić priznao je da ova tehnička vlada nije u stanju voditi zemlju i da meni prepuštaju izvršne ovlasti. Napravit ću to čim mi dopusti Ustav - napisala je Kolinda.

U nastavku pogledajte kako su na predsjedničin status reagirale neke poznate osobe:

Idi na 24sata

Komentari 947

  • zebra 27 19.10.2015.

    Tako je predsjednice, sve što ste rekla je istina.. Ovi crveni su vašu ironiju shvatili kao državni udar.. Jer da bi se razumijelo nešto prvo treba znat pravo značenje toga. Dakle da bi se shvatilo što je samo ironija, a što je državni udar, treba prvo znat pravo značenje riječi irojnija i državni udar, a onda i razliku između ironije i državnog udara..

  • matkonov 19.10.2015.

    volim hrvatsku volim našu predsjednicu živila nam jedina i vječna hrvatska odstupite bando udbaška

  • Gogz_1 19.10.2015.

    Kako je tek bila ironična u komunističkoj Kini iz koje se netom vratila. "Komunistička ulaganja željno očekujemo u Hrvatskoj"

Komentiraj...
Vidi sve komentare