To je to što me zanima!

Bilo im je 'fora': Ukrali su auto, malo ga vozili, i - bacili u more

Vlasnik Renaulta 5 je stao na pulskoj tržnici i ostavio ključeve u autu. Bahati dvojac iskoristio je njegovu nepažnju. Samo su ga odvezli, a kasnije i 'parkirali' u more
Vidi originalni članak

Dvojica bahatih kradljivaca ukrali su u petak oko 6 sati Renault 5 parkiran na pulskoj tržnici. Poslije su ukradeni auto odgurali u more. 

- Ma to je strašno. Čisti bezobrazluk - rekla nam je naša čitateljica koja je snimila fotografije vađenja Renaulta 5 iz mora na pulskoj Verudeli. Vlasnik je u autu ostavio ključeve. Bahati dvojac iskoristio je njegovu nesmotrenost i dobru vjeru u sugrađane. Ušli su u auto i odvezli se. 

- Znamo definitivno da su se vozili naokolo u autu, bahatili se. A jedan od njih je, glumeći velikog frajera, rekao da ga može i baciti u more ako želi. Drugi ga je podupro i ovaj je gurnuo automobil u more. Bespotrebno. Kao da mu krađa nije bila dovoljna, morao je čovjeku uništiti automobil - zgrožena je naša čitateljica. 

Policija je potvrdila krađu, a navodno su i uhitili jednog “junaka”. Auto su iz mora izvadili dizalicom.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • ZMIJA1 08.08.2012.

    bahate budale

  • BorisJalovičar 03.08.2012.

    možda su djeca mislila da je recimo renault-amfibija :)

  • Emanuella_1 03.08.2012.

    radili bi oni meni - kopali kanale , meli ulice, odljepljivali žvakaće sa trga, štogod sve dok ne skupe i zadnju lipu za novi auto!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare