To je to što me zanima!

Bilo je više propusta: Slučaj male Mije stiže na odvjetništvo

Malena Mia Antunović ugušila se grahom 6. travnja. Inspekcija je utvrdila više propusta. Na kraju je troje djelatnika Hitne pomoći dobilo je opomenu pred otkaz
Vidi originalni članak

Dobili smo nalaz Ministarstva zdravlja i proslijedit ćemo ga odvjetništvu koje će odlučiti o daljnjem postupanju, rekli su u zagrebačkoj policiji. Podsjetimo 18-mjesečna Mia Antunović ugušila se grahom 6. travnja. Inspekcija je utvrdila više propusta. Liječnik dojavnog centra 94 krivo je ocijenio stanje hitnosti, tehničar Hitne pomoći nije se vozio s pacijenticom, liječnica je krivo uputila curicu u KB Merkur, a ozbiljne propuste napravila je i Merkur u dokumentaciji. Troje djelatnika Hitne dobilo je opomenu pred otkaz.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • MamaŽana2 02.05.2012.

    po ovome vidimo kako su naši vrli liječnici nedodirljivi,ponašaju se kao da im nečiji život ništa ne znači.Ministre,srami se!

  • KristinaRekic 02.05.2012.

    Za ubojstvo 3 opomene pred otkaz,to je sramotno i neoprostivo,ja da sam na očevom mjestu bi nabavio dugu devetku i dao im trajne opomene.

  • Klompa_1 02.05.2012.

    Sporost i blagost u kažnjavanju krivih je sramota za cijeli sistem, i ministarstvo pravosuđa, i ministarstvo zdravstva. Znam da ih sada i sve strijeljaju da to ne bi malenu vratilo među žive, samo treba se znati kakva je primjerena kazna da se takvo što više ne ponovi. Znam da ima hrpa zdravstvenih djelatnika kojima smo svi samo brojke na papiru ali ne trebaju zato oni koji pošteno obavljaju svoj posao biti stavljeni u isti koš s takvim ljigavcima. Upravo zato se sve trebalo odigrati brže, od istrage do kazne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare