To je to što me zanima!

Bilo je vruće, ali u ponedjeljak stiže pakao: Do 40 stupnjeva!

Subota je zabilježila 37 stupnjeva Celzija u dva grada, dok se u nedjelju taj broj popeo na pet pa je tako bilo najtoplije u Kninu, Slunju, Požegi, Sisku i Pazinu
Vidi originalni članak

Toplinski udar koji je zahvatio Hrvatsku posljednjih dana tek je uvertira u pakleni ponedjeljak kada se  mogu očekivati i koji stupanj više temperature, a koje su se u nedjelju penjale do 37 stupnjeva Celzija. 

Subota je zabilježila 37 stupnjeva u dva grada, dok se u nedjelju taj broj popeo na pet pa je tako bilo najtoplije u Kninu, Slunju, Požegi, Sisku i Pazinu. Stupanj niže mjerilo se u Karlovcu, Zagrebu, Hrvatskoj Kostajnici, Imotskom, Karlobagu, Slatini i Vrgorcu, prema podacima DHMZ-a

Ponedjeljak, koji će možda biti najtopliji ovog ljeta, najavljuje pravi pakao. Od jutra će biti pretežno sunčano te vrlo vruće i sparno u cijeloj zemlji, a prema kraju dana očekuje se prolazno jače naoblačenje s pljuskovima i grmljavinom, uglavnom u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu. 

Temperature se u noći na ponedjeljak u nekim krajevima neće spuštati ispod 23 stupnja, a najviše dnevne uglavnom će biti između 33 i 40 stupnjeva Celzija. 

Idi na 24sata

Komentari 74

  • Anga50 02.08.2013.

    jao kako cemo to prezivit? napuni kadu sa vodom i svaki pola sata unutra pa van.

  • ludigospar40 29.07.2013.

    malo vi novinari previše strašite ljude odkad znam za sebe ljeti su bile visoke temperature,pa ljeto je zaboga

  • Ivana27_1 29.07.2013.

    Imam bebu od 7 mjeseci koja uz ovu vrucinu i dobija 2 zubica...srica pa mama raspali klimu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare