To je to što me zanima!

Bilo kuda, Miki svuda: Bandić je opet zagrebačka posvuduša

Gradonačelnik Milan Bandić "juri" na sve strane. Popodne ide u muzej Mimara, zatim žuri na otvaranje izložbe u Muzej za umjetnost i obrt, pa na Akademiju...
Vidi originalni članak

Milan Bandić još je u boljoj formi otkad se vratio "s odmora" iz Remetinca. Radi punom parom. Izlazi, obilazi, druži se, sudjeluje u svemu.

Zagrebački gradonačelnik tako će u 17 sati najprije otići do muzeja Mimara. Tamo će sudjelovati na konferenciji za novinare na temu predaje kandidature hrvatskih gradova za Europsku prijestolnicu kulture. Nakon ugodnog druženja s novinarima, koji su mu zasigurno nedostajali ona dva mjeseca dok je bio iza rešetaka, prošetat će se do Muzeja za umjetnost i obrt. Tamo će u 19 sati otvoriti izložbu Herman Bollé: Graditelj hrvatske metropole.

Samo sat vremena kasnije u prostorima Akademije dramskih umjetnosti čeka ga svečano otvaranje 11. filmske revije Kazališne akademije Frka. 

Na kraju odlazi na Britanski trg. Oko 21 sat pridružit će se manifestaciji Budicki na Britancu. Tamo ga je pozvao Tin Valjak, ravnatelj Muzeja automobila Ferdinand Budicki pa će zajedno razgledavati automobile iz fundusa Muzeja i fotografije iz hrvatske automobilističke prošlosti. Kamo će "jureći" Miki nakon toga, ne zna se. Poznavajući njegovu nepresušnu energiju i strast za druženjem, kući sigurno neće.

Idi na 24sata

Komentari 213

  • jaimojbratrobeert 18.04.2015.

    On nas i dalje radi bedakima,prejaka je njegova hobotnica izgleda

  • Security_Advisor 18.04.2015.

    Sramota HR pravosuđa što je ovaj lik na slobodi,a još veća što i dalje vrši dužnost gradonačelnika Zagreba!!

  • pešekan051 18.04.2015.

    Pa jel ovaj odlazi i na wc, a da ne pozove novinare?! A glumca bgt...

Komentiraj...
Vidi sve komentare