To je to što me zanima!

Bilo me strah da u autu ne sjednem na svoju bebicu

Magdalenu Ivkov je prije dvije godine porodio muž u Golfu. Liječnici su preko mobitela suprugu Igoru davali uputstva. Magdalena je rodila sina Filipa
Vidi originalni članak

Iako Filipu Ivkovu (2) iz Otoka nedaleko od Vinkovaca u rodnom listu piše da je rođen “kod kuće”, majka Magdalena Ivkov (26) nikad neće zaboraviti njegovo rođenje. Porodio ju je muž u Golfu na državnoj cesti između Otoka i Privlake. Bio je blagdan, slavila su se Tri kralja.
- Tada mi je cijela ta situacija, u kojoj smo se našli zbog zaleđene ceste i nemogućnosti da stignemo na vrijeme u rodilište u Vinkovcima, bila smiješna. Nisam, zapravo, ni bila svjesna što se sve moglo dogoditi. Srećom, dva dežurna operativca Županijskog centra 112 iz Vukovara bili su vrlo prisebni i uspostavili su konferencijsku vezu s hitnom službom u Vinkovcima te cijelo vrijeme bili na vezi s mojim mužem Igorom, prenoseći mu liječničke instrukcije. Kad se toga danas sjetim, počnem paničariti - priča Magdalena Ivkov prisjećajući se straha da, zbog skučenosti u automobilu, slučajno ne sjedne na tek rođenog Filipa. Premda je, tvrdi, Filipovo rođenje u automobilu podnijela lakše nego rođenje dvije godine starijeg sina Luke u bolnici, Magdalena se ipak nada da će treće dijete roditi u bolnici. Sin Filip uči izgovarati prve riječi i nesigurno izvodi prve korake. Za hrabrog supruga Igora, koji je prije uvijek govorio da ne bi mogao izdržati gledati ženin porođaj, Otokom kruži priča da bi ga trebalo zaposliti kao babicu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • citizen 06.03.2010.

    ni prva ni zadnja...al ne vjerujem da ce svaka na 24sata stranicu

  • gmolak 06.03.2010.

    \'iwancica21\' zašto ovo nije ni vrijeme ni mjesto za ovakvu vijest? Mislim da će se puno njih složit kad kažem da ova vijest baš je ono što ljudima treba u ovo vrijeme kad je država u totalnoj banani, svugdje samo negativni događaji i loše vijesti... Vjerujem da je lijepo za vidjeti i pročitati ovakvo nešto... A tati svaka čast, nije to samo tako poroditi ženu u autu. Sretno im bilo. :)

  • Skaljarin 1950 06.03.2010.

    Sve je dobro kad se vani svrsi :-) hehe salim se.....ma super,lipa mala bebica :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare