To je to što me zanima!

Bin Laden je Obamu planirao ubiti u kampanji 2012. godine

Osama bin Laden navodno je planirao ubiti američkog predsjednika za vrijeme izborne kampanje. Navodno je bio opsjednut Barackom Obamom koji mu se gadio
Vidi originalni članak

Osama bin Laden navodno je planirao ubiti američkog predsjednika Baracka Obamu za vrijeme izborne kampanje sljedeće godine, piše Daily Mail pozivajući se na izvore iz obavještajnih agencija. Osama je navodno bio opsjednut Barackom Obamom jer je smatrao da je ovaj povrijedio Islam. Osobno je doživljavao američke akcije u Afganistanu i na Srednjem istoku te mu se Obama toliko gadio da ga navodno nije mogao vidjeti ni na televiziji. Na snimkama koje su pronađene u kući u Pakistanu u kojoj je Osama ubijen navodno se vidi i on kako gleda televiziju i prebacuje program svaki put kad se Obama pojavi u kadru.

 Iz CIA-e su navodno rekli da su o Osami naučili više čitajući njegove dnevnike i pregledavajući računala iz kuće nego u zadnjih 10 godina istrage. Osama je navodno planirao napade na Los Angeles, New York i London i to gore od onog 11. rujna 2001. kad su teroristi srušili WTC. Planirao je napasti javni prijevoz i to na bitne dane za Amerikance, poput dana nezavisnosti ili 10. obljetnicu napada na WTC. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ico29 16.05.2011.

    ja mislim da je Osama ubiti Obama samo bez brade :o) mislim da je Obama bio u mlađim danima Osama i onda mu se više bilo glupo igrat rata po brdima i biti Osama ( što dolazi od grčke riječi sam :o) ) pa se malo sredio otišao u Ameriku i postao predsjednik USA , ima logike obzirom da od kad je Obama na vlasti Osama se sakrivao i nije više toliko bio viđen :o) samo čekam kad će ovo novine potvrdit

  • user_72871 15.05.2011.

    Je, Osama je u ponedjeljak pojeo burek a u utorak je mislio otić do Hvara pa se vratit i smišljat kako će Obami podignut popularnost prije izbora :)

  • user_49141 15.05.2011.

    Samo sam čekala kad će se i ovoga sjetiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare