To je to što me zanima!

Bin Laden prijeti Francuskoj, priznao otmicu njihovih ljudi?

U poruci koju je navodno snimio Osama Bin Laden kaže kako je otmica odgovor na ponašanje Francuza. Poručio im je i da povuku svoje snage iz Afganistana
Vidi originalni članak

Osama Bin Laden navodno je priznao otmicu petorice muškaraca iz Francuske u Nigeriji zbog tretiranja Muslimana u Francuskoj. U audio poruci koju je navodno snimio šef Al Qa'ide kaže kako je otmica odgovor na ponašanje Francuza. Poručio je Francuskoj i da povuče svoje snage iz Afganistana, piše BBC. Bin Laden je najtraženiji bjegunac na svijetu još od napada na SAD 2001. godine. Neki vjeruju kako su ga ubili još prije nekoliko godina, dok drugi kažu da se krije u brdima na granici Afganistana i Pakistana. U Nigeriji su oteli petero državljana Francuske prošlog mjeseca. Lokalne vlasti vjeruju kako su ih zatočili u susjednom Maliju. Nedavno su za agenciju AFP rekli da vjeruju kako su muškarci dobro te da su još živi.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • TITTO 29.10.2010.

    . ..BIN MILADINE-LADNI RAZUMJELI SMO ŠIFROVANE PORUKICE-GRUU VATROMET-RIBARSKI BRODICH"ATHENA"BRITANCA PeriCCe MiLLetiCHa. ..KOMUNISTIČKA PARTIJICA HRVATSKE SA RADNICIMA,SELJACIMA,STUDENTIMA,GENERALIMA i BORCIMA NAŠE NDH. ..

  • user_27152 29.10.2010.

    Besplatno komentiram

Komentiraj...
Vidi sve komentare