To je to što me zanima!

Bin Ladenove udovice i djeca žive kod rodbine u S. Arabiji

Starije su udovice iz Saudijske Arabije, a najmlađa je iz Jemena. Udovice i dvoje najstarije djece su odslužili zatvorske kazne zbog ilegalnog boravka u Pakistanu
Vidi originalni članak

Dužnosnici u Saudijskoj Arabiji izjavili su da nemaju nikakvih sumnji u udovice i djecu Osame bin Ladena koji su u zemlju prispjeli prošloga tjedna. Glasnogovornik vlade kazao je da je vlast djelovala iz humanitarnih pobuda, tj. zato što je ženama i djeci trebao siguran krov nad glavom.

Naglasio je da u posljednjih tjedan dana nitko od njih nije prekršio zakon niti se bavio kriminalnim aktivnostima. Tri udovice i jedanaestero djece dočekala je i udomila rodbina. Dvije starije udovice rodom su iz Saudijske Arabije, pa će tu trajno ostati, no najmlađa je Jemenka, pa se očekuje da će se uskoro vratiti u svoju domovinu.

Sve tri žene i dvoje najstarije djece u Pakistanu, odakle su prognani, odslužili su kaznu od 45 dana zatvora zbog ilegalnog boravka u Pakistanu.


Idi na 24sata

Komentari 5

  • feba 30.04.2012.

    Ma te udovice i djeca su dooobro osigurane do kraja života.Bin Laden se pobrinuo za veliko bogatstvo ali na tajnim računima.

  • MLADEN_5 29.04.2012.

    Bas me zanima , da li ce se racuni Bin Ladena odblokirati, i da li ce biti podjele imovine.

  • dadomatos 29.04.2012.

    ipak kod nas u hrvatskoj su žene bog i batina u kući a kamoli da imaš tri žene!

Komentiraj...
Vidi sve komentare