To je to što me zanima!

Bio na 5 operacija u 3 godine jer su mu se rugali u školi

Njemačka: Kai König (21) iz Berlina ovisan je o plastičnim operacijama. U školi su ga zadirikivali zbog izgleda pa je od 18. god. povećao usnice, operirao nos i bradu
Vidi originalni članak

Kai König (21) iz Berlina ovisan je o plastičnim operacijama. Budući frizer je od svoje 18. godine bio na čak pet operacija. Operirali su mu nosi, bradu i povećao je usnice. 

- U školi sam doživio nekoliko puta mobing. Rugali su mi se zbog mog izgleda. Danas nosim kontaktne leće u boji i pijem tablete za mršavljenje. S 12 godina sam bio težak 80 kila, a danas imam 60 kila - kaže mladić koji je visok 1,85 metara. 

Već s 13 godina htio je operirati nos jer mu je, kaže, bio ružan. Dosad je dao 14.000 eura (oko 105.000 kuna) za operacije.

- Na chatu sam upoznao muškarca koji mi je dao novac i nije tražio protuuslugu. Kasnije sam ga sreo dva puta na ručku. Rekao mi je da ne trebam operacije - kaže Kai. Dodaje kako želi još skratiti nos. Bildu je otkrio i kako je sad zaljubljen no nije htio odati ime svog dečka.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • SekaAllTimeLow 08.12.2011.

    meni sad izgleda puno bolje nego prije. al sad bi trebo stat. al pošto i sam kaže da je ovisan o operacijama, bude se skroz unakazio i nikad ništ od njega..

  • 04.12.2011.

    meni svi plastificirani-tako ih ja zovem-izgledaju kao zombiji u hororima,imamvisakkila,visak godina,visak sala,manjak rapa-al nikakvo cudo da se desi da meni neko uleti malo kesa-zajebancija-u stvari sve je istina,da istopim 5 kila valjalo bi,al da ne jedem ne mogu,a tek da me doktori masakriraju to pogotovo ne mogu,gabor nisam,a ni ljpota me bas spopala nije-sve normala-hvala Bogu na svemu

  • tehniks 01.12.2011.

    Meni je estetska operacija u muškaraca poprilično blentav i nepotreban čin.Tu svakako izuzimam ljude koji su nagrđeni kakvom nesrećom,požarom i sličnim stvarima i događajima. Ja osobno imam ožiljke na lijevoj strani lica koji su nastali uslijed bliskog susreta sa gelerima za vrijeme DR. prije par godina sam dobio ponudu da mi to jedna klinika besplatno ukloni,meni to nije bilo niti na kraj pameti ali sam za svaki slučaj pitao i svoju ženu,a ona je odma dreknila da su je čuli na kilometar svi,da ni slučajno to ne radim jer da ja nisam peder,a osim toga sa tim ožiljcima da izgledam markantno! Zbilja nisam do tad znao da mi moji ožiljci daju tu neku markantnost,uvijek sam mislio da sam obični prosječni muškarac,a sad odjednom "MARKANTAN"!Joj što volim svoju ženu!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare