To je to što me zanima!

Bio par metara od Maddie, ali ju od straha nije spasio

Britanac Trevor Francis (64) prepoznao je Maddie po mrlji na desnom oku. Bojao se scene i nije se usudio zgrabiti ju niti zazvati njeno ime
Vidi originalni članak

Britanac Trevor Francis (64) tvrdi da je prije nekoliko tjedana vidio Madeleine McCann na venecuelanskom otoku Margarita. S obzirom da je on jedini spomenuo Maddieino upečatljivo desno oko, privatni detektiv McCannovih ozbiljno ga je shvatio. Britanac tvrdi da je Maddie vidio u restoranu s tri žene, no kaže, bio je previše prestrašen da bi ju 'ugrabio i pobjegao'. Nije želio ni raditi scenu, pa nije alarmirao nikoga.
- Pogledi su nam se susreli i ugledao sam mrlju na njenom desnom oku. Htio sam ju zgrabiti ili ju pozvati da vidim njenu reakciju. No nisam htio izazvati scenu. Htio sam se uvjeriti da je to ona, pa sve prijaviti pri povratku u Englesku - kaže Francis. McCanovi su prošlog tjedna dobili pristup svim policijskim spisima tijekom jednogodišnje potrage za djevojčicom koja je nestala 3. svibnja prošle godine iz portugalskog odmarališta Praia de Luz. Policija je odustala od potrage za djevojčicom, no Kate i Garry, njeni roditelji, nadaju se da će ipak privatni detektivi uz pomoć spisa možda pronaći djevojčicu, piše Daily Mail. Maddie je u venecuelanskom gradu Porlamaru bila s tri žene latinoamerikanke.
- Izgledala je fizički dobro, ali je odbijala jesti i bila potištena. Pola sata sam ju promatrao iz male udaljenosti - kaže Trevor.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • smuc 11.08.2008.

    S 5 metara vidio je mrlju u oku sa 65 god. Kaj got.

  • petruss 11.08.2008.

    govnar i papučar! Usrao se od tri žene. Pa treba ga dobro istuć! Bojao se scene baš je jadan. Zamisli da neko njemu ukrade kćer i da se javi lik koji nije htio radit scenu. Daj objavite facu tom bjedniku molim vas!!

  • user_27790 10.08.2008.

    ma daj molim te, bilo ga strah.pa sto nije moga neprimjetno otici do osoblja restorana i zamoliti iz da pozovu policiju, jer mu se cini da je maddie u restoranu i oni zakljucaju restoran dok ne dode policija i gotova stvar.pa mene nebi nista sprijecilo da poduzmem nesto kad bi je vidila u svojo blizini.samo mene strah da nju nitko nije vidio i da je ona ažalost odavno mrtva, a ove budale samo roditeljima otežavaju i tako tešku situaciju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare