To je to što me zanima!

Bio sam u moru i viknuo ženi: ‘Makni djecu, ovaj neće stati!’

Čovjek s glisera se tek nakon udarca probudio, sišao s njega i razgledavao štetu, kaže Josip Martinjak koji je s obitelji bio na plaži kad se pijani Šibenčanin (40) gliserom nasukao na nju
Vidi originalni članak

Gliser se velikom brzinom u nedjelju oko 18.15 sati zabio u plažu na Jadriji kraj Šibenika. Nasreću, nije udario nijednog kupača, nego samo parkirani Renault Clio. Josip Martinjak kaže da je čovjek za upravljačem glisera u trenutku sudara spavao.

- Bio sam u moru, a djeca su se igrala u plićaku. Gledao sam ga kako juri prema nama. I kažem ženi, makni klince, ovaj se neće zaustaviti. Projurio je preko plaže i zabio se u auto. Čovjek s glisera se tek nakon udarca probudio, sišao s njega i razgledavao štetu - kaže Martinjak. Dodaje da nije bilo puno ljudi na plaži. Iz policije su potvrdili da je vozač glisera, Šibenčanin (40), bio pijan.

- Muškarac (40) koji je upravljao gliserom bio je pod utjecajem alkohola. Uhićen je te će se provesti kriminalističko istraživanje na okolnosti kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom - kažu u policiji. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • dickobraz_1 27.06.2017.

    šteta minimalna još si sparkiro brod ... genijalan potez

  • DeBil_Klinton 26.06.2017.

    Mirko pazi metak.... Fiijuuuuuu u u . . . .. Hvala Slavko!

  • sitnozubi 26.06.2017.

    ma Vlaj garant?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare