To je to što me zanima!

Biskup iz Peckhama prodaje maslinovo ulje kao lijek za HIV

Gilbert Deya i njegovi suradnici bocu ulja koja se za 1,99 funti (20 kuna) prodaje u diskontu Aldi u svojoj crkvenoj trgovini u Londonu prodaju za 4,99 funti (50 kuna)
Vidi originalni članak

Propovjednik koji sebe naziva "nadbiskupom Peckhama" prodaje ekstra djevičansko maslinovo ulje kao lijek za rak i HIV. Gilbert Deya i njegovi suradnici bocu ulja koja se za 1,99 funti (oko 20 kuna) prodaje u diskontu Aldi u svojoj crkvenoj trgovini u Londonu prodaju za 4,99 funti (oko 50 kuna). Tvrde da je riječ o lijeku ako se uzima zajedno s hranom. 

Jedan od Gilbertovih kolega pastor Kamara za ulje kaže da ima "mistične moći":

- Za pripremu hrane koristite samo ovo ulje, nijedno drugo i rak će jednostavno nestati - kaže on.

Pastor je uljem iz diskonta već pokušao "izliječiti" jednu ženu. Utrljao joj je ulje na prsa i bacio ju na pod te rekao da će "vradžbina" sada nestati, piše Daily Mail.

Gilbert Deya je pak nedavno tvrdio i da ima moći kojima neplodnim parovima može podariti "čudesne bebe". 

Nadbiskup iz Peckhama, inače, vodi desetgodišnju bitku protiv izručenja u svoju rodnu Keniju zbog optužbi za krađu petero djece iz bolnice u Nairobiju. Tvrdi da će, izruči li ga Velika Britanija domovini, tamo biti žrtva političkog progona te da će se prema njemu odnositi neljudski.

Biskup je prodajom ulja može posramiti junake iz serije "Mućke" čija je radnja također smještena u Peckham. Delboy i Rodney sigurno bi, u širokoj lepezi svojih "čudesnih proizvoda", rado ponudili i Glibertovo tj. Aldijevo ulje koje "liječi sve bolesti". 

Idi na 24sata

Komentari 76

  • Uni 26.01.2016.

    Vratiti ga odkud je dosao pa da vidi kako ima nadnaravne moci. Ukrasti 5 djece, zaradjivati na tudjoj muki to moze samo mon6trum!

  • batmon 26.01.2016.

    20kn? nasi je prodaju kao eliksir zivota za 100kn

  • stipo1304 26.01.2016.

    Peckhamski vrutak, hehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare