To je to što me zanima!

Biskupi kod Kosor: Sve ide prema planu za Papin posjet

Kosor je u ponedjeljak biskupe izvijestila o pregovorima s EU, a oni nju o pripremama za Papin posjet. Kosor će doći i na sastanak o EU u Saboru
Vidi originalni članak

Članovi Stalnog vijeća HBK-a izvijestili su premijerku Kosor u ponedjeljak kako pripreme za posjet pape Benedikta XVI idu prema planu. Razgovarali su i o beatifikaciji Ivana Pavla II, na kojoj će biti i premijerka. Kosor je biskupe izvijestila o aktivnostima na završetku pregovora za ulazak u EU, izvijestila je IKA.

Svi za istim stolom, dolazi i Kosor

Vesna Pusić uspjela je organizirati svestranački sastanak na kojem će se vidjeti što još treba napraviti prije ulaska u EU, a svoj dolazak najavili su i premijerka Kosor te predsjednik Josipović. Pusić je za Večernji rekla da će sastanak u Saboru biti 8. travnja. Na sastanku će biti i šef SDP-a Zoran Milanović te predstavnici drugih stranaka i glavni pregovarač Vladimir Drobnjak. Kaže da to nije demonstracija sile, već dogovor o ispunjenju mjerila. 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • slavic 12.04.2011.

    Biskupi im samo klimaju glavom!Kad ju misliju pitati da Hrvati počnu normalno živjeti i da zabrani rad nedeljom i blagdanom!Nama trenutno crkva nije prijoritet nego kako da preživimo!

  • kristov 30.03.2011.

    za way - ne mogu ostati posve miran, ne dodati još nekoliko riječi, a time i završiti ovu potpuno bespotrebnu prepisku s tobom. Sam administrator te upozorio da si predug i da nemaš što reći, a ja tu nemam što nadodati. Drugo što me žulja jest, što o vjeri sude i govore nevjernici koji nemaju što reći i niti znaju što bi kazali, pa u tu kategoriju svrstavam i tebe, jer tvrditi da je dolazak Sv. oca u Hrvatsku promašaj, nespretan trenutak, nepotrebna stvar, pa čak i politikanstvo, što je u najmanju ruku podcjena, da ne kažem uvreda za nas vjernike. Vrhunski dolazak, vrhunskog autoriteta tako omalovažiti jest nečuveno i neviđeno, jer ovaj događaj nekome se ne dogodi nikada, nekome jednom u životu, a nama evo četvrti put. Čime smo zaslužili tu milost?? Samo jedna sličica kako bi ti to shvatio: kako se ne bi radovalo djete dolasku oca, prijatelja ili ti je to možda nepoznato. Zar se stan i dom ne priređuje za dolazak najdražeg gosta i prijatelja? Nepoznato. Problem. Tvoju podjeljenost i nesklad ocrtavaju samo dvije rečenice, a one su uslijedile jedna za drugom. Želiš biti fin, pristojan, pa kažeš kako nemaš sliku o meni, već o onome što kažem, da bi odmah sam sebe demantirao i vidiš me kao mračnjaka, plašljivca. Nikako nisi u pravu, naročito da si me pratio kroz sve vrijeme na ovome forumu. I zadnje što ti želim reći iako nije tema ovoga, da ZLO postoji, neprijatelji postoje, a mi ćemo ostati u vječnoj borbi s time, jednako kao i za Hrvatsku. Za nju borba ne prestaje niti ćemo je mi dovršiti, a da je tako više od potvrde je naša tisutćljetna prošlost. Za kraj želim ti svako dobro i želio bih te susresti na Hipodromu, ispred katedrale ili već nekoj usputnoj stanici kuda će proći naš najverći i najdraži gost.

  • konjina 29.03.2011.

    koji je plan ak je misa zadušnica plan je da umremo od gladi

Komentiraj...
Vidi sve komentare