To je to što me zanima!

Biskupi: Odbacimo strahove i hrabro se otvorimo budućnosti

Iako izravno ne kažu da treba glasati 'za', biskupi su poručili narodu da u nedjelju na referendumu o ulasku u EU ''po svojoj savjesti da odgovor na postavljeno pitanje''
Vidi originalni članak

Hrvatski biskupi pozvali su vjernike i cjelokupan narod da u nedjelju 22. siječnja izađe na referendum o ulasku Hrvatske u EU, piše Večernji list

Iako izravno ne kažu da treba glasati 'za', biskupi su poručili narodu da ''zajednički odbacimo strahove i svaku malodušnost te se hrabro otvorimo prema budućnosti'' te da ''po svojoj savjesti daju odgovor na postavljeno pitanje''. Istaknuli su da nije ni zadaća ni posao Crkve da daje direktive kako i s kim će se države udruživati. 

- Povijest nas uči da se naš narod mnogo puta nalazio u teškim situacijama i dilemama koje je u onoj mjeri uspijevao pozitivno prevladati i riješiti u kojoj je vjerovao u sebe i držao se čvrsto kršćanske nade -Krista koji nikada ne razočarava one koji mu se povjeravaju - stoji u priopćenju biskupa. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • feba 18.01.2012.

    Ma čega se to oni kao boje?Što god bilo njima su osigurane plaće,stanovi,grijanje,mirovine,te skupe obleke i vozni park.Gamad glumata.

  • PapaŠtrumpf 17.01.2012.

    Ima li teme gdje se Crkva ne petlja ??? Hoće li se plaće uskladiti s Europskima ???

  • dren_1 17.01.2012.

    mmp.69,molim Vas pročitajtte još jenom moj odgovor timici2.Vaš odgovor ne razumijem, čini mi se da ste vjerski fanatik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare