To je to što me zanima!

Biskupi optužili Jadranku Kosor da izvrće činjenice

Iz Hrvatske biskupske konferencije kažu da su primjedbe i prijedlozi, koje je na prijedlog Zakona HBK uputila Vladi, prihvaćeni samo djelomično
Vidi originalni članak

Izjave potpredsjednice Vlade Jadranke Kosor da su neki amandmani na Zakon o suzbijanju diskriminacije usklađeni s Hrvatskom biskupskom konferencijom opovrgavaju iz HBK. Njihov tiskovni ured u priopćenju je demantirao navode Jadranke Kosor, gdje između ostaloga kažu da izjave smatraju izvrtanjem činjenica i manipulacijom imenom Hrvatske biskupske konferencije. Dodaju da su primjedbe i prijedlozi, koje je na prijedlog Zakona Hrvatska biskupska konferencija uputila Vladi, prihvaćeni samo djelomično, a u bitnom dijelu nisu prihvaćeni. Zaključuju da HBK s Vladom nije uskladio stajališta o tom Zakonu niti su razjašnjena temeljna pitanja vezana uz njega.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • DJEVICA 04.07.2008.

    Kaj su to tek sad primjetili. Mogli bi se malo više puta spustiti među narod da vide kako narod živi, a ne samo podilaziti moćnicima. Moćnici mogu biti i milosrdni i dobrotvori jer imaju. ali se treba pitati na koji su način stekli to što imaju.

  • meedo 03.07.2008.

    pa kaj sad. ništa čudno! najbolje da ode kod cigana -tamo joj je mijesto! oni su njezina obitelj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare