To je to što me zanima!

Bitka za HDZ: U pripremi stranački napad na J. Kosor

Nitko je više ne želi na čelu stranke, ima tek jednu podršku, onu Zajednice žena 'Katarina Zrinski'. Leđa joj okreće i Mladež, no J. Kosor to ne želi ni vidjeti ni čuti
Vidi originalni članak

Nitko više ne vidi niti želi Jadranku Kosor na čelu Hrvatske demokratske zajednice. Ima tek jednu, ali nimalo beznačajnu podršku u Zajednici žena 'Katarina Zrinski'. Leđa joj pomalo okreće i Mladež. Čini se da je na oko oduševljena potpora za parlamentarne izbore bila glumljena. 

Mladež HDZ-a njihova je predsjednica tjerala da joj viču 'predsjednice-pobjednice', što su ovi shvatili kao omalovažavanje njihova intelekta. Sad žele da Kosor ode.

 No Kosor to ne želi ni vidjeti ni čuti. Želi dobiti izbore pod svaku cijenu. Baš se toga HDZ-ovci boje. Boje se i nje. Tek se rijetki usuđuju javno progovoriti tko je njihov kandidat za posrnuli HDZ. 

>> Više o pripremi općeg napada na J. Kosor pročitajte u novom broju 24sata Expressa


Idi na 24sata

Komentari 91

  • Kateterful 28.02.2012.

    Jel Jaca zakupila medijski prostor,pa stalno je naslikana

  • DubravkoPavlovic 28.02.2012.

    "Mladež HDZ-a njihova je predsjednica tjerala da joj viču 'predsjednice-pobjednice', što su ovi shvatili kao omalovažavanje njihova intelekta." A što članstvo u toj stranci govori o njihovom intelektu??

  • damirzgb49 28.02.2012.

    ..danas mi jaca pokvari popodnevnu kavicu..nema veze,nek su joj počeli i njeni pioniri polako okretat leđa..

Komentiraj...
Vidi sve komentare