To je to što me zanima!

Bivša glasnogovornica policije mora na rad za opće dobro

Županijski sud u Zagrebu potvrdio je presudu bivšoj glasnogovornici splitsko-dalmatinske policije Marini Kraljević Gudelj osuđenoj zbog krivotvorenja diplome
Vidi originalni članak

Županijski sud u Zagrebu potvrdio je presudu bivšoj glasnogovornici splitsko-dalmatinske policije Marini Kraljević Gudelj osuđenoj zbog krivotvorenja diplome na godinu dana zatvora, no kazna joj je zamijenjena radom za opće dobro, javlja Večernji list.

Bivša zaposlenica MUP-a je, prema presudi, tijekom 1996. od nepoznate osobe nabavila krivotvorenu diplomu Filozofskog fakulteta u Zagrebu na svoje ime, a u toj diplomi se navodilo da je diplomirala na temu 'Svadbeni običaji otoka Korčule'. S takvom krivotvorenom diplomom zaposlila se u MUP-u i tamo radila na više radnih mjesta za koja je potrebna visoka stručna sprema. Krajem 2011. zatražila je premještaj u Ravnateljstvo policije. No u Ravnateljstvu su posumnjali u autentičnost diplome.

Kraljević Gudelj na sudu je tvrdila da nije kriva.


Idi na 24sata

Komentari 29

  • bbbdado 14.04.2015.

    Pouka mladima , da mogu krivotvorit diplome , i slućaju da ih se uhvati dobit će rad za opće dobro , koji će bit plaćen

  • bbbdado 14.04.2015.

    Kad oguli krumpire može se vratit na radno mjesto

  • razmisli2x 14.04.2015.

    nije mene strah ovih sa krivotvorenom diplomom vise me plase oni kupljeni orginali kojima su roditelji platili ocjene jer krivotvorene ce lako otkriti kad za to dode vrijeme ali kupljene ocjene sto uraditi sa takvim, zamislite idete kod ljekara koji nije mogao poloziti anatomiju ali su roditelji platili pitanja koja ce dobiti na ispitu i taj ispit je "legalno" polozen.

Komentiraj...
Vidi sve komentare