To je to što me zanima!

Bivša ravnateljica Gradskih bazena utajila 1,6 milijuna kn?

Sumnja se kako su Natalija Žetko (44), Željko Čengić (52) i troje zaposlenika oštetili proračun za 1,6 milijuna kuna. Propustili su obračunati, prijaviti i platiti porez
Vidi originalni članak

Nataliju Žetko (44), bivšu ravnateljicu javne ustanove Gradski bazeni, njezinog zamjenika Željka Čengića (52) i još troje zaposlenih policija sumnjiči za zloporabu ovlasti u gospodarskom poslovanju. Sumnja se da je Žetko od 2007. do lipnja ove godine propustila obračunati, prijaviti i platiti porez i doprinose prema fondovima u iznosu od oko 1,6 milijuna kuna i tako oštetila proračun. Troje zaposlenika, starosti 40, 36 i 28 godina pribavljali su fiktivne ugovore o djelu i tako pomagali ravnateljici. 

Željko Čengić (52), kao odgovorna osoba tvrtke Varaždinski bazeni, koja djeluje u sklopu JU Gradski bazeni, također, nije platio porez u protekle četiri godine te je tako oštetio proračun za 102 tisuće kuna.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • tulipanjorgovan 15.11.2011.

    Ja poznajem jednoga koji posljednje desetljeće nije platija lipe pdv-eja a radnicima punih sedam godina nije platio doprinose. I nitko mu ništa ne more. Izučija je zanat do savršenstva. 40-45 miliona kuna dužan i to vlasnik i suvlasnik tvrtke čiji je temeljni kapital 24 tisuće kuna. Baca se po prvin redin po crikvi, vozi se u službenom autu ka svome a na zid je obisija slike generala. Ka oće reć da je domoljub.

  • picuskin 15.11.2011.

    Eto ,ovi su učili zanat od Čehoka,očito da gosp. profesor ima u svom programu neku grešku kada ih policuja tako lako uhvati.Čini se da nije takav kalibar kako se je htio prikazati.

  • Bez nervoze 15.11.2011.

    Kaj god!

Komentiraj...
Vidi sve komentare