To je to što me zanima!

Bivša Sanaderova rizničarka postala pomoćnica u MORH-u

Osim tog imenovanja, Vlada je za članove NO Centra za praćenje poslovanja energetskog sektora i investicija imenovala Radimira Čačića i Slavka Linića
Vidi originalni članak

I u četvrtak je Vlada nastavila s imenovanjima na zatvorenom dijelu sjednice. Tako je za pomoćnika ministra gospodarstva imenovan Vedran Kružić, a za pomoćnicu ministra obrane – Vesna Orlandini. 

Zanimljivo je, kako javlja  Business.hr, da je bivša državna rizničarka Vesna Orlandini svoju uspješnu karijeru u državnoj upravi dugovala bliskim odnosima s Ivom Sanaderom još iz vremena prije njegove političke karijere. 

Bila je i članica Nadzornog odbora Ine i HŽ-a, a u Ministarstvo financija došla je iz splitskog HNK u koje ju je doveo Sanader u vrijeme kada je bio intendant. 

Osim tog imenovanja, zanimljivo je da su za članove NO Centra za praćenje poslovanja energetskog sektora i investicija imenovani Radimir Čačić i Slavko Linić. Objašnjenje je da se te dužnosti po položaju biraju ministar gospodarstva i ministar financija.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ee letit 09.03.2012.

    ona je izdala sanadera DOKTORA ivu koliko ima na kontu zato je i dobila to misto a on jadan piše esej u prdekani

  • Raziel CRO 09.03.2012.

    Iz Splitskog HNK u Ministarstvo financija, pa u Nadzorni odbor Ine i HŽ-a a potom državna rizničarka Vesna OrlandinI. A danas u MORH-u. Ili odlično glumi da je žena sposobna za različite funkcije koje nemaju veze ni podudarnosti jedna sa drugom ili je ekspert koji se odlično snalazi i sa financijama i sa energetikom i sa upravljanjem, a znanje o oružju i vojnom ustroju joj je hobi. Ovo može samo u Hrvatskoj. Mene zanima koji posao je obavljala u splitskom HNK prije, i koji su njezini uspjesi na poslovima do sada!??

  • zvrcko 09.03.2012.

    Mislite li da je to slučajnost...?

Komentiraj...
Vidi sve komentare