To je to što me zanima!

Bivša šefica Porezne: Nisam imala motiv za pogodovanje

Bivšu ravnateljicu Porezne uprave Uskok tereti da je iskoristila svoj položaj, ovlasti i utjecaj da bi se odgodilo plaćanje poreznog duga osječkom poduzetniku Bilošu
Vidi originalni članak

Bivšu ravnateljicu Porezne uprave Nadu Čavlović Smiljanec Uskok tereti da je iskoristila svoj položaj, ovlasti i utjecaj da bi se odgodilo plaćanje poreznog duga osječkom poduzetniku Željku Bilošu.

U optužnici stoji i da je državni proračun oštećen za više od devet milijuna kuna.

Čavlović Smiljanec za Novu TV rekla je da nije kriva i pojasnila:

- Ja sam i prije dok sam bila ravnateljica Porezne uprave i kada sam dala ostavku na to mjesto kada je proširena istraga na mene, rekla da nisam kriva i da ne poznajem tog poreznog obveznika i da nisam trgovala utjecajem.

Dodala je kako smatra da za svaku radnju u životu mora postojati motiv, a ona motiva za ono što je optužuju nije imala:

- Koji je motiv ovdje bio da izlažem sebe i svoju obitelj? Godinu dana sam pod istragom, nije jednostavno da bih pogodovala nekome koga u životu nisam vidjela tko mi nije ni prijatelj ni rođak. Koji je motiv? Motiva nema - rekla je bivša šefica Porezne.

Čavlović Smiljanec kaže kako ovime ipak ne želi poručiti da joj je smješteno i dodaje:

- To prosudite sami. Ako sam Uskoku davala dva puta iskaz, ukazivala na propuste i ljude u tim predmetima, ako postoje mjere snimanja gospodina Biloša, ako se iz spisa vidi tko mu je dogovarao reprogram...a meni se ne vjeruje - rekla je Čavlović Smiljanec. 

Idi na 24sata

Komentari 88

  • kskom1 28.06.2015.

    Ovdje mogu biti samo dva razloga,lopovluk ili ne sposbnost,koji god je točan ti nisi sposbna za svoju funkciju, vrlo dobro se ukpaš u vladu SDPa

  • luddoboli 26.06.2015.

    Partijska stega je ključ svega. Tako je bilo od nastanka Hrvatske države.Ako si politički podoban automatski si i poslovno uspješan. Večina tih podobnih je više izvukla iz državnog proračuna nego u proračun uplatila.Da ne spominjem one najpodobnije koji su privatizacijom oteli sve što je ovaj narod decenijama stvarao.Ali ima Boga.

  • krkom 24.06.2015.

    Lako je reći "nisam kriva"..

Komentiraj...
Vidi sve komentare