To je to što me zanima!

Bivšeg časnika HV osudili za zlostavljanje djevojčice

Dževad B., bivši natporučnik HV-a, osuđen je na četiri godine i četiri mjeseci zatvora zbog spolnog odnosa sa 12-godišnjakinjom i dječje pornografije
Vidi originalni članak

Dževad B. je bio djelatnik Taktičko-simulacijskog središta pri Hrvatskom vojnom učilištu u Zagrebu, a uhićen je u studenom 2006. Djevojčicu je upoznao na internetu. Na početku su se samo dopisivali, da bi poslije izmijenili brojeve mobitela i počeli si slati i slikovne poruke. Zatim je, prema riječima djevojčice, bivši natporučnik počeo dolaziti i u njen stan, kad su roditelji bili odsutni. Časnik je s djevojčicom isprva imao oralni spolni odnos, a nakon nekog vremena je s njom počeo spolno općiti. Majka 12-godišnje djevojčice posumnjala je da joj s kćeri nešto nije u redu te ju je odvela ginekologu. Djevojčica je tada sve i sama priznala. Dževad B. je priznao kako je s djevojčicom razmjenjivao MMS poruke putem mobitela, ali opovrgava da ju je prisiljavao na spolne odnose.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • DJEVICA 14.02.2008.

    Za 4,godine kad se vrati iz zatvora opet će uništiti nečije dijete. Ovo je dijete uništeno do kraja života. Tako bi i on trebao biti u zatvoru do kraja života.

  • vea 14.02.2008.

    jako nam je pravosuđe za prometne dijele 5god.,a za silovanje djece 4

  • nedohvatljiv 14.02.2008.

    BRAVO za hrvatsko pravosuđe. Kad ide u zatvor? Nadam se da će i u zatvoru razmjenjivati MMS a da će drugi opovrgavati da su ga prisiljavali na spolne odnose.. želim mu što više \"kontakata\".. IDIOT, 12 godina curicu???

Komentiraj...
Vidi sve komentare