To je to što me zanima!

Bivši agent CIA pred smrt tvrdi da je on ubio Marilyn Monroe?

Normand Hodges (78) navodno je radio za CIA-u. Sada je na smrtnoj postelji rekao da je po njihovom nalogu likvidirao 37 ljudi. Među njima i slavnu američku glumicu
Vidi originalni članak

Vidjevši da mu je kraj blizu, Normand Hodges (78) odlučio je otvoriti dušu i priznati grijehe američkim medijima. Tvrdi da je godinama bio "čistač" tajne službe, odnosno profesionalni ubojica.

Kako piše wakavision.com, Hodges je ležeći u jednoj američkoj bolnici priznao da je bio angažiran likvidirati sve one za koje je Američka obavještajna agencija (CIA) smatrala da predstavljaju opasnost za sigurnost zemlje i to od 1959. do 1972. godine.

Vrlo dobro, kaže, pamti svako ubojstvo, a u svojoj karijeri ubio je 37 ljudi. Ipak, u sjećanju mu je ostalo ono iz kolovoza 1962. godine kad je dobio nalog da ubije američku divu Marilyn Monroe. Ona je, ispričao je, bila jedina žena koju je likvidirao.

- Imali smo dokaze da ne spava samo sa predsjednikom Kennedyjem već i sa Fidelom Castrom. Moj nadređeni Jimmy Hayworth rekao mi je da ona mora umrijeti, ali da to mora izgledati kao samoubojstvo ili predoziranje. Ja sam slušao zapovjedi - rekao je Hodges i  dodao da se zbog tog čina uopće ne kaje. Ubojstva su, kaže, bila njegov posao.

Hodges priča da je u noći 5. kolovoza ušao u njezinu sobu dok je spavala i ubrizgao joj veliku dozu klorhidrata (koji je jak sedativ) promiješanog s "Nembutalom", odnosno barbituratom kratkog djelovanja. Glumicu je to na mjestu usmrtilo. 

- Kad je postala prijetnja za sigurnost SAD-a morala je biti eliminirana i gotovo. Ona je morala umrijeti, a ja sam samo obavio svoju dužnost - istaknuo je Hodges koji je osim žene za kojom je ludovao cijeli svijet ubio, prema vlastitom priznanju i nekoliko znanstvenika i umjetnika čije su ideje predstavljale prijetnju za sigurnost zemlje.

Priču s navodnim agentom objavio je  portal World News Daily Report koji inače objavljuje izmišljene i šaljive priče. Vijest se pojavila na internetu uoči objave knjige dvojice novinara koji također tvrde da je glumica ubijena, a da je njezino ubojstvo naručio Bobby Kennedy da zataška seks-skandal jer je Monroe spavala i s Johnom i s Robertom Kennedyjem.

Idi na 24sata

Komentari 152

  • pisac1 23.04.2015.

    I amerikanska bagra ima sta da kaze za staljina ista su to govna

  • Ena1234_1 19.04.2015.

    ma ja mislim da on zeli da ga pamte po necemu kad umre pa izmislio laz

  • šoraju me bedovi 18.04.2015.

    stari priča nebuloze

Komentiraj...
Vidi sve komentare