To je to što me zanima!

Bivši boksački prvak pretukao djevojku? Hitno su je operirali

Prema riječima prijatelja obitelji pretučene djevojke, nitko od osoblja kluba nije stalo u njenu zaštitu. Policija i dalje traga za napadačem iz noćnoga kluba
Vidi originalni članak

Protekloga vikenda u noćnom klubu u središtu Splita napadnuta je djevojka (20). U klub je stigla u štiklama, a drugu obuću ostavila je kod konobara te ju je u ranim jutarnjim satima  uzela i pokušala obući.

U tom ju je trenutku muškarac, navodno bivši juniorski boksački prvak koji u popularnom klubu radi kao zaštitar, uhvatio za stražnjicu pred posjetiteljima nakon čega ga je ona odgurnula i napustila objekt, piše Slobodna Dalmacija.

Međutim, osoblje je muškarca nastavilo zafrkavati zbog reakcije mlade djevojke pa je izašao za njom, udario je šakom u glavu te nastavio udarati i kad je pala na pod. Primljena je u splitsku bolnicu s teškim ozljedama glave, višestrukim prijelomima vilice i teškim ozljedama oka, te je hitno operirana.

Prema riječima prijatelja obitelji pretučene djevojke, nitko od osoblja kluba nije stao u njenu zaštitu.

Policija i dalje traga za napadačem. 

Idi na 24sata

Komentari 163

  • Hydra_1 25.07.2019.

    A sta rec za split, sumrak hrvatskog drustva

  • scoo_1 23.07.2019.

    kod nas u državi je samo probem sud.. da sud dere ovakve levate klinac bi se tako što događalo... svi vide sto je radio daruvarac i sto mu je sud rekao jedno veliko NIŠTA

  • ŽULJANOVO 23.07.2019.

    treba riskirat 1000 evr.i vratit mu batine sa kamatama i lječenje najmanje 5 god.u bolnici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare