To je to što me zanima!

Bivši britanski premijer Heath optužen za zlostavljanje djece

Britanska policija je torijevca Edwarda Heatha navela kao jednog od zlostavljača u okviru istrage o velikom lancu zlostavljanja djece u V.Britaniji. Heath je umro 2005.
Vidi originalni članak

Edward Heath, koji je bio britanski premijer od 1970 do 1974. godine osumnjičen je u okviru istrage o velikom lancu zlostavljanja djece u Velikoj Britanije, a u koju su bili navodno umiješani i brojni ugledni građani i političari. 

Pozivajući potencijalne žrtve bivšeg britanskog premijera da se jave, policija u Wiltshireu otkrila je da je upravo Sir Edward, naveden kao jedan od zlostavljača.

Vlasti nisu iznosile detalje u vezi s optužbama protiv nekadašnjeg premijera koji je preminuo 2005. godine u 89. godini života.

Torijevac Sir Edward Heath uvijek je jako malo pričao o svom privatnom životu.Nikad se nije ženio, niti je imao djecu. Istina je da je bilo glasina, ali ovo je prvi put da je javno povezan sa zlostavljanjem djece.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • tri mušketira 04.08.2015.

    tko god učini tako nešto djetetu zaslužuje biti nabijen na kolac i jos dok dise treba ga polit benzinom i nek gori na sred trga....

  • 04.08.2015.

    kasno marko na kosovo stize!

  • freee spirit 04.08.2015.

    Nadam se da neće jedini bit optužen za sve i time se zaključit slučaj.... Pošto je preminuo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare