To je to što me zanima!

'Bivši dečko htio me ubiti, ispalio je u mene 5 hitaca'

Tomislav Baldić (22) pucao je u bivšu djevojku Marinu Petković (20) prošlog ljeta. Potom je ubio sebe. Bila je u komi 15 dana, ali je preživjela
Vidi originalni članak

Te je večeri u 3.30. došao pod moj prozor i probudio me mobitelom, prisjeća se Marina Petković (20) iz Kaštel Novog posljednjeg susreta s bivšim dečkom Tomislavom Baldićem (22) u kolovozu prošle godine. Kratko su razgovarali. Okrenula se, a Tomislav je zapucao i pobjegao. U nju je ispalio pet hitaca. Jedan ju je pogodio. Ubrzo nakon toga Tomislav se ubio.
U tri operacije odstranili su joj slezenu, lijevi bubreg te po dio jetara, pluća i želuca. Petnaest dana provela je u komi. Nakon što se probudila, pobojala se da će Tomislav doći i dovršiti posao.
- Kad sam čula da se ubio, obuzeli su me tuga i olakšanje - rekla je sjetnim glasom.
Veza je bila idilična dok ju pijan nije počeo zlostavljati. Prekinuli su lani uoči Valentinova. Tomislav se nije mirio s tim već ju je nastavio progoniti i maltretirati. Marina ga je prijavila, a policija privela i pustila. Bijes se ponovno razbuktao kad je Marinu vidio s novim momkom.
Marina se danas uspješno oporavlja i redovito studira ekonomiju. Nedostatak vitalnih organa umnogome je promijenio život nekad vrsne sportašice. Udruga zlostavljanih žena darovat će joj Chevrolet Spark kako bi joj automobil bar donekle olakšao svakodnevni život i školovanje.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Dadolino 01.03.2008.

    novi momak novi metak,tko zna šta je ona radila pa je njega natjerala na takav potez!!!

  • entoni 29.02.2008.

    Užas pucati na bivšu koji je to mozak bio ? Jadna curo pazi dobro biraj ovoga si skupo platila ......

  • god of war 29.02.2008.

    a sigurno si nešto jebeno zasrala čim je tu 5 metaka.....inače se to riješava sa jedan-dva..ali 5..ufff......

Komentiraj...
Vidi sve komentare