To je to što me zanima!

Kovač o Hasanbegoviću: 'Popili smo kavu, svatko bira svoj put'

Tjednik Express, koji je u petak na kioscima, donosi informaciju da Hasanbegović i Esih računaju upravo na Miru Kovača kao svog spavača u HDZ-u s kojim bi mogli preuzeti stranku
Vidi originalni članak

Međunarodni tajnik HDZ-a Miro Kovač i sada već bivši HDZ-ovac Zlatko Hasanbegović danas su zajedno pili kavu u centru Zagreba. 

- S bivšim stranačkim kolegom Zlatkom Hasanbegovićem sam se slučajno sreo i popio kavu. Deplasirano je 'običnoj' kavi pridavati bilo kakve političke konotacije. Kava među kolegama zastupnicima uvijek je bilo je i uvijek će ih biti. Svatko bira svoj politički put, moj je bio i uvijek će ostati uz HDZ. U ovom trenutku je primarni interes HDZ-a osigurati stabilnost Vlade i pretvaranje Hrvatske u prosperitetnu i naprednu zemlju - rekao je Kovač. 

Naime, Kovač je oduvijek vrijedio kao desna struja u HDZ-u. Prvi je i na Predsjedništvu tražio raspravu o premijerovim potezima smjene ministara bez znanja vrha HDZ-a. Također, tjednik Express, koji je u petak na kioscima, donosi informaciju da Hasanbegović i Esih računaju upravo na Miru Kovača kao svog spavača u HDZ-u s kojim bi mogli preuzeti stranku u slučaju uspjeha na lokalnim i izborima. 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • juricajuric179 12.05.2017.

    Sada i Kovaču sljedi vritnjak , pa i onako ga već duže vrjeme nama na nikakvim funkcijama ni u javnosti, ali ruku na srce bio je previše arogantan.

  • Tigar 74 11.05.2017.

    Miro je OK. čovjek. Trudio se koliko je mogao dok je bio ministar, ali nije mogao protiv vjetrenjača. EU i Merkelica mu nisu dali da pisne protiv srbije a ljudi su ga,neupućeni, razapinjali i pljuvali zbog toga. Čovjek sa Sorbone koji govori sedam jezika će nam i u budućnosti itekako trebati.

  • PRAVILO BROJ 8 11.05.2017.

    mozd su i ovo buduci vitezovi

Komentiraj...
Vidi sve komentare