To je to što me zanima!

Bivši ministar beskućnik: Našli ga promrzlog i gladnog u parku

Slobodan Vuksanović završio je na ulici poslije razvoda i gubitka profesorskog posla, piše srpski list. Liječnici iz doma zdravlja pokušali su ga nagovoriti da ode u prihvatilište
Vidi originalni članak

Bivši ministar obrazovanja u vladi Vojislava Koštunice, živi kao beskućnik, piše srpski Kurir. Slobodan Vuksanović završio je na ulici poslije razvoda i gubitka profesorskog posla, piše srpski list.

Bivšeg ministra pronašli su na klupi u parku u Beogradu, promrzlog i gladnog.

- Čovjek je bio u jednom beogradskom parku na velikom minusu usred noći. Bio je sav iznemogao, tresao se od hladnoće, na sebi je imao samo tanku jaknu, a pored njega je bio ruksak. Jedan od prolaznika je primijetio čovjeka kako satima sjedi na klupi i odlučio to prijaviti dežurnoj službi najbližeg doma zdravlja. Ekipa je ubrzo stigla, uvjerila se da nije pijan, već vrlo slab i iscrpljen. Nije uopće krio da je već registriran kao beskućnik, ali mu je bio veoma neugodno - kazao je izvor.

- Kod sebe nije imao dokumente, ali je rekao i kako se zove i da je bio ministar i sveučilišni profesor. Ispričao je da je izgubio posao, da se u međuvremenu razveo i da se iselio iz zajedničkog stana - tvrdi izvor Kurira.

Dodao je kako je Vuksanović bio vrlo zapušten i molio da ga ne odvedu u prihvatilište za beskućnike tvrdeći da ima prijatelja kod kojeg može prenoćiti. Na adresi koju im je dao nalazi se straćara, no on je inzistirao da ga tu ostave, prenose srpski mediji izvor Kurira.

Idi na 24sata

Komentari 195

  • histria0@yahoo.com 23.01.2017.

    A, srpska posla ! Vidite šta pišu - lažu o sebi, a šta tek o drugima ?!

  • 23.01.2017.

    Čovik očito nije bio lopina zato je tako i završio.

  • nekiTip_3 23.01.2017.

    zakaj ovo spada u vijesti iz svijeta? to su prije vijesti iz probisvijeta ili polusvijeta

Komentiraj...
Vidi sve komentare