To je to što me zanima!

Bivši MMF-ovac angažirao je najboljeg mogućeg odvjetnika

Najbolji odvjetnik u New Yorku, Benjamin Brafman branio je i Michaela Jacksona od optužbi za seksualno zlostavljanje djece. Klijenti su mu bili i Jay-Z te gangsteri
Vidi originalni članak

Ako ste u New Yorku i imate problema, Ben je momak kojeg trebate zvati, tim riječima američki odvjetnici opisuju kolegu Benjamina Brafmana. Kao šefa odvjetničkog tima angažirao ga je bivši čelnik MMF-a Dominique Strauss-Kahn koji je optužen za pokušaj silovanja sobarice. Brafman je branio Michaela Jacksona od optužbi za seksualno zlostavljanje djece, a klijenti su mu bili Sean Diddy Combs, Jay-Z, bivša zvijezda NFL-a Plaxico Burress i niz njujorških gangstera. Uz Brafmana bivši čelnik MMF-a angažirao je i Williama Taylora III. On ga je zastupao i prije nekoliko godina u internoj istrazi MMF-a zbog afere sa ženom koja je radila u Fondu. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • lumus8 30.05.2011.

    procitajte optuznicu, jedan od vrlo imucni individualaca, milijunas, optuzen za prisiljavanje služavke na oralan sex...wtf, pa pimpek je najosjetljiviji dio muskog tijela, pa nije ga mogla ugristi ? Zbog cega bi on uopce prisiljavao neku slučajanu curu na takav cin ? Uzimajuci u obzir njegovu poziciju, moze si priustiti cijel harem sobarica....A i ta cura , setala polugola nakon tusiranja u NJEGOVOJ sobi, jer kao jedna sobarica nije znala da je soba zauzeta...pa kakve su to gluposti !! ? Isitna da svjetski mocnici zloupotrebljavaju polozaj al ova optuznica je apsurdna... i namjestaljka onih koji bi trebali angazirati 5 Benjamina Brafman da dobe blazu kaznu..

  • anti123 29.05.2011.

    Pravo i pravda nemaju isto značenje...Tko ima love, ima i pravo, a tko nema, loše mu se piše...To je jedina istina..A pravda? Možda na drugom svijetu...

  • timica2 29.05.2011.

    Bivši MMF-ovac može sve,pokušati silovati i nakon toga uzeti najboljeg odvjetnika,koji će" dokazati ",da je žena umno poremećena i napala je njega.On se samo branio.!

Komentiraj...
Vidi sve komentare