To je to što me zanima!

Bivši nogometaš Slaven Belupa optužen za nasilje. Vrijeđao je suprugu, uhvatio za vrat i gušio

Policija traži da se bivšem nogometašu produži zabrana prilaska, te da se proglasi krivim i plati novčanu kaznu u iznosu od 260 eura
Vidi originalni članak

Protiv bivšeg nogometaša Slavena Belupa koprivnička policija podnijela je optužni prijedlog kojim ga se tereti da je vršio nasilje u obitelji. Naime, u srpnju u obiteljskoj kući okrivljenik je, pod utjecajem alkohola 1,74 promila, svoju suprugu, inače bivšu rukometašicu Podravke, od jutarnjih sati pratio i vrijeđao riječima: 'Krmačo jedna, đubre, mrcina itd.'

Zatim ju je, oko 17.45 u toaletu kuće, lijevom rukom uhvatio za vrat i gušio. Policija navodi da je žrtvu sve ovo uznemirilo te povrijedilo njezino dostojanstva. 

Optuženik je priveden te je neko vrijeme proveo u pritvoru kako bi se otrijeznio. Idućeg dana, u jutarnjim satima, je pušten te mu je određena zabrana približavanja u trajanju od osam dana. 

Policija navodi kako su izvidima prikupljeni dokazi koji potvrđuju sumnju da je bivši nogometaš vršio nasilje. Predlažu da se okrivljenom odredi zabrana prilaska i zabrana uspostavljanja ili održavanja veza sa žrtvom. Također, traže da se proglasi krivim i kazni novčanom kaznom u iznosu od 260 eura. 

 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Enigmas 05.11.2023.

    Koliko jadan moraš biti da fizički napadneš ženu? Očito je s razlogom bivši. Svaki idiot misli da ima neka prava

  • mučki_provokator 04.11.2023.

    Vrag ti hebi alkohol.

  • mimi mala 04.11.2023.

    A Buntica ste razvlacili u petominutnom taktu - sa punim imenom i prezimenom

Komentiraj...
Vidi sve komentare