To je to što me zanima!

Bivši pokušao zgaziti policajku: Sijevali su i noževi u Zadru

Policajka (28) suspendirana je nakon sukoba u Zadru. Muškarac (30) prvo je na njenog bivšeg partnera potegao nož, a onda ju je on gurnuo i lakše ozlijedi. Potom je mladić (24) autom krenuo prema njima
Vidi originalni članak

Troje Zadrana srelo se u srijedu oko 23.45 sati na benzinskoj pumpi u Ulici Hrvatskog sabora u Zadru. Dva muškarca (24 i 30 godina) su se odmah potukla, a 30-godišnjak je potegao nož na 24- godišnjaka. Umiješala se žena (28), inače policajka koja u tom trenutku nije bila u službi. Pokušala je razdvojiti dečke, no i sama je pri tom lakše ozlijeđena jer ju je udario 24-godišnjak, navodno bivši partner. On je potom autom koji nije njegov već ga samo koristi krenuo na policajku i 30-godišnjaka, kao da će ih zgaziti. Nije uspio u tome, a 30-godišnjak mu je pri tom oštetio vozilo. 

Policajci kažu da je sve počelo kad je dvoje starijiih prije noćnog sukoba prijetio  24-godišnjaku.

- U sklopu kriminalističkog istraživanja došlo se do saznanja kako su 30-godišnjak i 28-godišnjakinja prethodno upućivali prijetnje prema 24-godišnjaku. Provedenim kriminalističkim istraživanjem 24-godišnjaka se sumnjiči za kaznena djela pokušaja teškog tjelesnog ozlijeđivanja te tjelesnog  ozlijeđivanja, dok se 30-godišnjaka sumnjiči za kaznena djela pokušaja teške tjelesne ozljede i oštećenja tuđe stvari. Također se za kazneno djelo prijetnje sumnjiče 30-godišnjak i 28-godišnjakinja. Svo troje su uz kaznene prijave predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske - kažu u policiji te dodaju:

- S obzirom da je 28-godišnjakinja policijska službenica koja je bila van službe, ona je odmah udaljena iz službe te je protiv nje podnesen zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka.
RBO

Idi na 24sata

Komentari 79

  • 26.10.2019.

    Na istom ovom portalu su i drugi naslovi crne kronike kao npr. puškom ubio suprugu ali se u naslovu ne spominje ime mjesta. Imam dojam da 24 sata jedva čeka objaviti lošu vijest o Zadru ili Splitu. Budala ima diljem Lijepe naše , a ne fali ih ni u ostatku svijeta.

  • RI051_1 25.10.2019.

    AH ZADAR????

  • REPLIKA91 25.10.2019.

    Dok ne budu višegodišnje kazne za remećenje javnog reda i mira, tog mira neće biti. Prvom daj 2 godine odmora u zatvoru pa da vidimo tko će ikada dignuti ruku na nekoga. Mamu vam JE... klošarsku

Komentiraj...
Vidi sve komentare