To je to što me zanima!

Bivši policajac: 'Rekli su mi da mjera curi od Milijana Brkića'

Tu mi je Željka Pokupec dala do saznanja da i ona zna, da sumnja otkud mjera curi, da je vjerojatno riječ o zamjeniku glavnog ravnatelja policije! Milijanu Brkiću? Milijanu Brkiću", kazao je Mislav Merkaš
Vidi originalni članak

Bivši zagrebački policajac Mislav Merkeš, kojemu se sudi za primanje mita od svodnika, za RTL-ovu "Potragu" progovorio je o slučaju elitne prostitucije koji je nedavno opet aktualiziran zbog izgubljenog spisa o probijanju tajnih mjera.

Zbog te priče je nedavno u DORH-u ispitan i potpredsjednik Sabora Milijan Brkić.

Merkaš za sutrašnje izdanje "Potrage" otkriva koje se političare štitilo, ali i kako je tužiteljstvo navodno sve to zataškavalo. Prvi put u javnosti progovara i Nebojša Perunović Pancho - kojeg su označili kao najvećeg svodnika u Zagrebu. 

"Tu mi je Željka Pokupec dala do saznanja da i ona zna, da sumnja otkud mjera curi, da je vjerojatno riječ o zamjeniku glavnog ravnatelja policije! Milijanu Brkiću? Milijanu Brkiću", kazao je Mislav Merkaš, bivši voditelj Odsjeka za nadzor organiziranog kriminaliteta PUZ-a. 

"Dok sam bio u pritvoru čak su mnogi slali poruke - nemoj me spominjati da nemam nekih problema, pomoći ću ti kad izađeš - i tako dalje. Međutim kako to biva. Imate hiljadu prijatelja kad imaju koristi od vas, kad više nemaju onda vas zaobilaze", rekao je osuđeni svodnik Nebojša Perunović Pancho.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • NEO 23 06.03.2019.

    Kao sad u Zagrebu nema prostitucije dosa je drugi Pancho tako to ide

  • japanokinez 06.03.2019.

    Kakva je to mjera curi molim objašnjenje da ne bi nekome morao je ma znate šta, izazivate s tim šiframa i onda kada neko pop...., žuti, crveni.

  • EmilCandor 06.03.2019.

    Drugi put je Brkić svoj ugled popušio kad se upetljao s curenjem informacija o mjerama MUP-a. Treći put kad je nasjeo na priču vrhunskog falsifikatora, koji je svoje umijeće falsificiranja temeljio na do tada neviđenoj vještini Copy-Paste tehnologiji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare