To je to što me zanima!

Fischler prijatelju Ivi u zatvor donio knjigu o svjetskoj krizi

S Fischlerom je bivšeg premijera Ivu Sanadera u Remetincu posjetila i odvjetnica Jadranka Sloković, iz Sanaderova odvjetničkog tima. Izrazio je želju da ga posjeti
Vidi originalni članak

Bivši povjerenik EU za poljoprivredu Franz Fischler posjetio je u ponedjeljak u remetinečkom zatvoru optuženika Ivu Sanadera.

Koliko je poznato, Fischler je sam izrazio želju da posjeti bivšeg čelnika HDZ-a i Vlade te se njegov dolazak u Remetinec može protumačiti kao neki oblik prijateljske geste. Rekao je kako je Sanader njegov prijatelj, a vjeruje kako prijateljstvo treba dokazati i u teškim vremenima.

S njim je Sanadera obišla i odvjetnica Jadranka Sloković, jedna od braniteljica u Sanaderovu odvjetničkom timu. Remetinec su napustili oko podneva, a Fischler je Sanaderu donio knjige i razgovarali su o prošlim vremenima.

Dnevnik.hr piše kako je Fischler Sanaderu donio nekoliko knjiga, najnovije djelo ekonomskog stručnjaka Josepha Stiglitza o ekonomskoj i financijskoj svjetskoj krizi te još nekoliko primjeraka. Istaknuo je i kako je Sanader dobrog fizičkog i jakog psihičkog stanja.

Bivši povjerenik EU izjavio je da je bila riječ o strogo privatnom posjetu te nije želio komentirati optužbe protiv Sanadera kao ni sudske postupke koji se protiv njega vode

Idi na 24sata

Komentari 27

  • feba 13.09.2011.

    A da nisu te knjige šifrirane poruke kako dalje postupati?Moš mislit doneo mu knjige!!Treba to malo bolje razmotriti,smrdi tu nešto.

  • dgasp 12.09.2011.

    Tako se u kulturnom i katoličkom svijetu ponašaju prijatelji, u dobru i zlu prijatelj , a ne ovo licermjerije dojučerjašnji prijatelja. Na Balkanu vrijedi ona Balkanska dok imam koristi ti si prijatelj.

  • srijeka 12.09.2011.

    Hoćeli netko prolistati i pročitati te donesene knjige? Tko zna kakve su upute u njima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare