To je to što me zanima!

Bivši savjetnik tvrdi: Vladimir Putin želi proširiti Rusiju

Rusija je završila trodnevnu nuklearnu vojnu vježbu u kojoj je sudjelovalo 100.000 vojnika. Ruske vlasti su rekle da je vježba bila pripremljena još prošle godine
Vidi originalni članak

Andrej Iljarionov, bivši savjetnik ruskog predsjednika Vladimir Putina tvrdi kako Putin neće stati s proširenjem Rusije. Iljarionov misli da je Putinov cilj Rusiji pripojiti Bjelorusiju, Finsku i baltičke zemlje. Vladimir Putin je pak, podsjetimo, rekao da će Rusija stati na aneksiji Krima te je Rusija obećala da njihova vojska neće prijeći ukrajinsku granicu. 

Rusi završili nuklearnu vojnu vježbu

Rusija je u subotu završila trodnevnu nuklearnu vojnu vježbu u kojoj je sudjelovalo 100.000 vojnika. Ruske vlasti su rekle da je vježba bila pripremljena i planirana još prošle godine te da nema nikakve veze sa stanjem u Ukrajini. 

Rusija i SAD počeli razgovore o ukrajinskoj krizi

Sergej Lavrov, ruski ministar vanjskih poslova te američki državni tajnik John Kerry stigli su u Pariz gdje će razgovarati o krizi u Ukrajini. Njihov sastanak su dogovorili predsjednici Obama i Putin koji su u petak razgovarali telefonom, piše BBC. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • VLADA_1 03.04.2014.

    Cika art je ili glup ili naivan,ipak glup!

  • VLADA_1 03.04.2014.

    Zasto su francuski i izraelski instruktori obucavali gruzijske vojnike?Hodorkovski je zidov,Rotschildov agent,Timosenkova je poluzidovka,braca Klicko su zidovi! Nisam antisemit jer ni oni nisu semiti!

  • Vlado13 02.04.2014.

    S kijim drzavama se granici Rusija? S kojim hoce! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare