To je to što me zanima!

Bivši šibenski gradonačelnik okuplja 'male' protiv 'velikih'

Milan Arnautović je predstavio je političku akciju okupljanja nezavisnih kandidata i lista, te malih stranaka u cilju uspješnog suprotstavljanja najvećima, SDP-u i HDZ-u
Vidi originalni članak

Bivši SDP-ov gradonačelnik Šibenika, iz razdoblja od 2001. do 2003. godine, Milan Arnautović napustio je tu stranku i najavio ulazak u izbornu utrku za mjesto gradonačelnika kao nezavisni kandidat. Na konferenciji za novinare predstavio je političku akciju okupljanja nezavisnih kandidata i lista, te malih stranaka u cilju uspješnog suprotstavljanja dvjema najvećima, SDP-u i HDZ-u.

- Kako pokazuju ankete, u Šibeniku HDZ osvaja 26, a SDP 18 posto glasova biračkog tijela, što je tek 44 posto. Ostatak od čak 56 posto dijele nezavisne liste i stranke koje pozivam na zajednički nastup. Pozivam ih da pratimo ankete i da svi zajedno podržimo onog kandidata među nama koji prema tim anketama bude imao naviše izgleda - predstavio je Arnautović platformu rušenja HDZ-a i SDP-a s vlasti u Šibeniku.

- Ako to budem ja, neću kandidirati svoju nezavisnu listu za Gradsko vijeće kako ne bih konkurirao tim svojim političkim partnerima. Ali ako ankete kažu da bi netko drugi bio izgledniji gradonačelnik, odustat ću od svoje kandidature za gradonačelnika - rekao je Arnautović, koji je uvjeren da se na ovaj način vlast u Šibeniku može uzeti iz ruku SDP-a i HDZ-a koji su do sada naizmjenično vladali.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • urnebes 22.02.2013.

    u civiliziranoj državi ZNA SE bila bi zabranjena.

  • 22.02.2013.

    SVE STRANKE OPORBE OSIM KRADEZEA BI SE TREBALE UJEDINITI U Blok za spas Hrvatske i dobiti izbore.

  • naprijed 21.02.2013.

    ma ako je ovo dobar pokušaj onda sam ja budala, on izlazi iz Sdp-a jer mu nisu dali da se kandidira na natjecajima za fotelje nacionalnih parkova Krka i Kornati, pa sad vi njemu vjerujte.

Komentiraj...
Vidi sve komentare