To je to što me zanima!

Bivšoj je prijetio da će ju ubiti ako mu se ne vrati

Miroslavu (63) su izmjerili 1,4 promila alkohola. U kući su mu našli i pištolj. Svojoj bivšoj djevojci S.B. (32) prijetio je i u siječnju 2010. godine
Vidi originalni članak

Miroslava B. (63) privela je omiška policija zbog prijetnji smrću S.B. (32), s kojom je bio u vezi. Banuo je u ponedjeljak pijan u njezinu kuću u Blatu na Cetini. Svađali su se te joj je prijetio kako će ubiti i sebe i nju, ako mu se ne vrati. Da se obrani, S.B. je skočila na Miroslava, uhvatila ga za glavu i ogrebla. Uskoro je stigla policija i uhitila ga. Izmjereno mu je 1,4 promila alkohola, a potom su mu pretresli kuću gdje živi. Oduzeli su mu pištolj Browning za koji nije imao dozvolu, 57 metaka i dvije detonatorske kapsule. Svoju bivšu napao je i u siječnju, nazvao ju kurvom i prijetio joj ubojstvom. Dobio je kaznene prijave za prijetnje i  nedozvoljeno posjedovanje oružja. Nakon saslušanja pušten je da se brani sa slobode.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • karter 23.02.2010.

    A što će jadan, izgubio je kontrolu, imao je nešto novca, i sada kad je potrošio, dobio je nogu. Od bogatog starca lošiji je samo siromašni starac.

  • oblokonco 23.02.2010.

    63 god. : 32 god.-zanimljiv omjer godina.......možda se slična situacija prenese i na Dikana i Lambašu

  • šicika 23.02.2010.

    E moj dida bolje ti je da se smiriš u tim godinama a ne da se ponašaš ko neki dječarac.Sad kad bi triba nać dobar starački dom ti se petljaš s nekakvim za tvoje godine balavicama.Ljudska glupost bez obzira na godine je ogromna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare