To je to što me zanima!

Bivšu miss sporta Vlatku Matić Pivac traži slovenska policija?

Slovenska policija zatražila da se pretraže kuće i tvrtke u Hrvatskoj, no nije poznato što je u njima nađeno. Na Viru je pretražena kuća poduzetnika Damira Jurjevića
Vidi originalni članak

Miss sporta 1996., Vlatka Matić Pivac i Tomislav Blagus, koji su povezani s korupcijskom aferom u Sloveniji, za sada nisu osumnjičeni u Hrvatskoj, piše Večernji list

Policija je u Sloveniji zatražila da se pretraže njihove kuće i tvrtke u Hrvatskoj, no za sada nije poznato što je u njima nađeno. Na Viru je pretražena kuća poduzetnika i vinara Damira Jurjevića, koji je 2006. godine svoju tvrtku prodao Tomislavu Blagusu. Blaguseva tvrtka je očito predmet zanimanja slovenske policije. 

On i Matić sumnjiče se da su upleteni u korupcijsku aferu s Novom kreditnom bankom Maribor. Istraga je pokrenuta 2009., a u sklopu istrage u srijedu je uhićeno nekoliko ljudi u Sloveniji. Sumnjiči ih se za zloporabu položaja i ovlasti te pranje novca. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Emanuella_1 24.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • miro SL 24.08.2012.

    Ona je maratonac,toliko je brzo prošla kroz Sloveniju da ni policija nije stigla reagirat!!!!!!!!!!!!!

  • Markoo1995 24.08.2012.

    to su naše "zvjezde"

Komentiraj...
Vidi sve komentare