To je to što me zanima!

Bivšu ženu je uhvatio za kosu pa joj iz pištolja pucao u glavu

Banja Luka: Momčilo Tepić (47) ubio je svoju bivšu suprugu Milicu Tepić (44), a zatim presudio sam sebi. Motiv za ovaj zločin najvjerojatnije su bračni problemi
Vidi originalni članak

Momčilo Tepić (47) iz Banja Luke ubio je svoju bivšu suprugu Milicu Tepić (44), a zatim presudio sam sebi. Tragedija se zbila u naselju Lazarevo u ponedjeljak ujutro oko 6.30 sati ispred zgrade gdje je nesretna žena nekoliko mjeseci živjela sa svojim sinom. 

Motiv za ovaj zločin najvjerojatnije su bračni problemi koji su kako saznaju Nezavisne novine trajali godinama, a koje je Milica pokušala prekinuti razvodom koji se i dogodio prije mjesec dana. 

Susjedi šokirani brutalnim ubojstvom

Šokirani susjedi kažu kako se brutalnost koju je Momčilo ispoljio prema ženi s kojom je bio 25 godina u braku, ne viđa ni u najgorim horor filmovima.  

- Sve se odigralo veoma brzo. Čekao ju je ispred zgrade da krene na posao. Kad je izašla počeo je pucati iz pištolja, a ona je počela bježati. Pucao je tri ili četiri puta. Međutim sustigao ju je nakon dvadesetak metara, a zatim je uhvatio za kosu, prislonio pištolj na glavu i upucao je. Kada je pala, upucao je i sebe - ispričala je za Nezavisne novine uplakana susjeda koja je sve vidjela sa svog balkona.

Prema njezinim riječima, kada je sišla, oboje su ležali u lokvi krvi, s tim da je Momčilo davao znakove života. Sve se događalo dok je njen dvadesetdvogodišnji sin spavao u njihovom stanu.

Tužiteljica je zatražila da se poduzmu sve potrebne radnje i mjere na rasvjetljavanju svih okolnosti navedenog slučaja, a u tijeku dana će se napraviti i obdukcija beživotnih tijela.

Neslužbeno se doznaje kako je Momčilo Tepić bio pripadnik Oružanih snaga BiH.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • billabong_1 31.05.2016.

    U momcilo sto upuca sebe zbog Radodajke .........

  • ajetodoo 30.05.2016.

    Djelatnik oružanih snaga , vjerojatno logistika, zadužen za nabavu wc papira i tinte za printere(kao i onaj iz Španskog).

  • fiore 30.05.2016.

    25 godina u braku,a njen sin ima 22 godine?znači dok je bila u braku ostala je trudna s drugim?trebala se rastat odmah,.........

Komentiraj...
Vidi sve komentare