To je to što me zanima!

Bizaran skandal: Zabranjene Kolindine slike u Australiji

NOVI BROJ TJEDNIKA EXPRESS Ekskluzivno objavljuje dva portreta Kolinde Grabar Kitarović koje je radio slavni Titov portretist. Trebao joj ih je uručiti za vrijeme nedavnog posjeta Australiji...
Vidi originalni članak

Charles Billich, koji je naslikao slavni portret Josipa Broza Tita kao vampira, izradio je sliku Kolinde s katedralom sv. Jakova na glavi te drugu, u kojoj ju je prikazao kao domoljubnu kućanicu ultravitke linije, s valjkom za tijesto u rukama, šokirao se kad je saznao da neće uručiti dva svoja remek-djela...Na drugoj slici vidimo predsjednicu s kuhinjskom pregačom u dezenu hrvatskog grba - s prvim bijelim poljem, pa je teško reći je li to državni grb ili ne - kako u ruci drži valjak za tijesto kojom ravna neko tijesto za pitu. Iznad njene glave, na kaminu, dojmljivo je raspelo. 
Ostatak priče je u Expressu koji je na kioscima u petak. Tu je i priča Ivana Jakovčića, koji otkriva da mu je Josip Broz - trenutačno najživahniji od svih naših državnika, i jedini koji tijekom ljeta nije uzeo ni dana odmora - strpao oca u zatvor, no Jakovčić se vodi državnim interesima pa tvrdi da je Tito brend! Uz Kolindu i Jakovčića, Express otkriva:
Tko je najvažniji Trumpov savjetnik koji je Hrvatskoj prodavao kalašnjikove u aferi Špegelj, a htio bi da Međimurje bude dio Mađarske.
Šokantno otkriće: Zašto je CIA smatrala da je Davor Domazet Lošo ozbiljniji general od Bobetka. Tu je i nevjerojatna priča o čudotvornom hrvatskom piću koje se reklamiralo poput Coca-Cole, a izvozilo u Ameriku i u vrijeme prohibicije.

NOVI BROJ TJEDNIKA EXPRESS U PETAK JE NA SVIM KIOSCIMA

 

 

Idi na 24sata

Komentari 94

  • liliana 25.08.2017.

    Zašto je skandal bizaran,skandal je što je taj lik ponizio našu predsjednicu,a ovi šta je mrze neka si kupe tu sliku od Đorđa.

  • liliana 25.08.2017.

    Zašto je skandal bizaran,skandal je što je taj lik ponizio našu predsjednicu,a ovi šta je mrze neka si kupe tu sliku od Đorđa.

  • liliana 25.08.2017.

    Htio ju je poniziti ovom slikom katastrofa od čovjeka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare