To je to što me zanima!

Bizarna krađa u Čakovcu: Iz dvorišta kuće ukrali im crkveno zvono, teško čak 140 kilograma

Zvono od bronce teško je 140 kilograma, a netko ga je početkom tjedna ukrao iz dvorišta obiteljske kuće u Čakovcu. Uz to, policija je izvijestila i da je netko ukrao jelena lopatara u Palovcu
Vidi originalni članak

Međimurska policija traga za lopovima koji su početkom tjedna iz dvorišta obiteljske kuće u Čakovcu, u Ulici Zinke Kunc, ukrali stotinjak godina staro crkveno zvono izrađeno od bronce, težine oko 140 kilograma.

Materijalnu štetu 60-godišnji vlasnik procijenio je na više tisuća eura.

Protiv počinitelja zbog počinjenja kaznenog djela krađe, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Ubili i ukrali jelena lopatara u Palovcu

Da su krađe sve učestalije i da lopovi ne biraju što će odnijeti dokaz je krađa jelena lopatara u noći na utorak u Čakovečkoj ulici u Palovcu, izvijestila je PU međimurska. Nepoznati je lopov savinuo žičanu ogradu, ušao u ograđenu nastambu za držanje životinja te potom usmrtio jelena lopatara.

Nakon toga prenio je jelena preko ograde i odnio ga u nepoznato. Materijalnu štetu 47-godišnji vlasnik procijenio je na nekoliko stotina eura.

Protiv počinitelja zbog počinjenja kaznenog djela teške krađe, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Jennifer07447 08.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - - -> NU21.FUN

  • Splitski cvit 07.02.2024.

    Nije mi jasno otkud crkveno zvono u privatnom vlasništvu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare