To je to što me zanima!

Bjegunca policija pronašla u prtljažniku automobila

Policija je uhvatila G.Š. (34) iz Đurđenovca koji je 1. srpnja pobjegao iz kaznionice u Lipovici. Policija je bjegunca našla 18. srpnja u automobilu
Vidi originalni članak

Policija je blokirala raskršće u blizini Zdenaca u ponedjeljak oko 21,50 sati nakon dojave da je u Zdencima G. Š. (34) koji je 1. srpnja ove godine pobjegao iz kaznionice Lipovica. Izdržavao je jednogodišnju kaznu zbog prometne nesreće u kojoj je poginuo jedan čovjek. Uz prijetnju oružjem zaustavili su Mercedes i pretražili ga.
U prtljažniku su pronašli bjegunca, stavili mu lisice i priveli ga u orahovičku policijsku stanicu da bi nakon kriminalističke obrade bio prevezen u zatvor Županijskog suda u Bjelovaru, a potom natrag na izdržavanje kazne u Lipovicu.
- Istina je da sam prijatelja povezao u prtljažniku prema selu gdje se namjeravao okupati i večerati, a potom se, nakon druženja s obitelji, vratiti na izdržavanje kazne - kaže nam N. Š. (31) pokazujući svoj automobil u kojemu je 'švercao' zatvorskog bjegunca. U obitelji bjegunca tvrde da je otac četvero djece, starosti od 1 do 14 godina, odležao sedam mjeseci zatvorske kazne, ali da zatvorske vlasti nisu udovoljile njegovoj molbi za vikend i druženje s obitelji.
- On je dobar čovjek, a pobjegao je iz zatvora da bi barem kratko bio sa svojom djecom i ženom. Sramota je da raznim tajkunima u ubojicama zatvorske vlasti dozvole vikende, a njemu, koji je u zatvoru zbog prometa, to ne dozvoljavaju. Ovih 17 dana skrivao se po šumi, u polju, kod prijatelja u svome i susjednim selima - kaže N. Š. koji je, zajedno s prijateljem V. Š. iz Zdenaca, zadržan u policiji i protiv njih je policija podnijela kaznene prijave jer su pomagali i skrivali bjegunca.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • blu3 20.07.2010.

    aha, siroće jadno -.-\'

  • 20.07.2010.

    \"trazi,trazi pa ces naci...sto,sto\"...

Komentiraj...
Vidi sve komentare