To je to što me zanima!

Bjelovarčaninu koji je pucao u ženu (46) mjesec dana pritvora

64-godišnjaka sumnjiče da je s više hitaca iz vatrenog oružja pokušao ubiti ženu (46) u njezinoj kući u Bjelovaru. Policija je brzo reagirala i oduzela mu oružje.
Vidi originalni članak

Sudac istrage Županijskog suda u Bjelovaru, 64-godišnjem Bjelovarčaninu, kojeg se sumnjiči za pokušaj ubojstva u srijedu oko 21 sat, u petak mu je odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana. Prihvaćen je prijedlog ŽDO, koje je procijenilo da puštanjem na slobodu postojala opravdana bojazan od utjecaja na svjedoke, kao i opasnost od dovršenja kaznenog djela.

Sumnjiče ga da je s više hitaca iz vatrenog oružja pokušao ubiti ženu (46) u njezinoj kući u Bjelovaru. Policija je brzo reagirala i oduzela mu oružje.

Podsjećamo, on je nakon pokušaja ubojstva uhićen i sproveden u policiju gdje je nakon kriminalističkog istraživanja u četvrtak navečer predan pritvorskom nadzorniku. U petak je odveden na ispitivanje u ŽDO, i potom pred suca istrage, koji ga je poslao u bjelovarski zatvor. Žena je ranjena u ruku i zbrinuta je na Traumatološkom odjelu bjelovarske Opće bolnice. Prema riječima ravnatelja bolnice, izvan je životne opasnosti i njezin oporavak ide normalnim tijekom. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • miki hr 29.06.2018.

    Možda je bila dosadna

  • Berger117 29.06.2018.

    on 64 a ona 46 heheee....jasno kao dan ,ovaj noć dok je na putu ;)))))))

  • Spirala 29.06.2018.

    Sigurno ju nije bez razloga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare