To je to što me zanima!

Bjelovarski labirint: Moram biti u kondiciji da bih došao zubaru

Kako je izračunao čitatelj koji je poslao fotografije, ovaj labirint koji zamjenjuje 12 stepenica, dug je gotovo 70 koraka. Bjelovarčani su ovom idejom zgroženi.
Vidi originalni članak

Neki su pomislili da se radi o prvoaprilskoj školi, ali nije tako. Netko je doista ovako, poput labirinta, projektirao prilaz Stomatološkoj ambulanti u Bjelovaru. Vrlo duhovito, rekao nam je u ponedjeljak naš čitatelj aludirajući na novu „stazu“ koja bi osobama s invaliditetom trebala olakšati prilaz.

Kako je izračunao, ovaj labirint koji zamjenjuje 12 stepenica, dug je gotovo 70 koraka. Bjelovarčani su ovom idejom zgroženi.

- Onaj tko koristi prilaz mora biti u jako dobroj kondiciji kako bi prošao ovaj labirint - šali se čitatelj.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Fenix7 02.04.2019.

    Čitatelj koji je revno snimao i mjerio dužinu rampe u koracima očito nije invalid u kolicima. Ima tamo lijevo stepenice, pa nek' odleprša po njima u 12 koraka za 100 kn koje je dobio za ovu "reportažu"! Očito nije bilo prostora za napraviti prilaz invalidima s normalnim nagibom, pa se odabralo takvo rješenje. To je namijenjeno invalidima, a ne alpinistima. Možda dužina potrebna za normalan nagib završava na sred prometnice... Ali ne, pametnjaković je samo slikao "labirint" i brojio korake. Rekle bi stare bake kak' besposlen pop i jariće krsti...

  • Shiny 01.04.2019.

    Ne znam vi koji prijavljujete ovakve "vijesti" za 200 kn, je li prije toga razmislite malo? Ako tebi nije logično, ne znači da nije logično. Kako da drugačije invalid sam dođe do gore?

  • 01.04.2019.

    Neki rođo imao dosta ograde na lageru?

Komentiraj...
Vidi sve komentare