To je to što me zanima!

Bježali, vrijeđali su policajce i udarali ih po glavi i prsima

Davor D.(28) iz Imotskog psovao je policajce i udario je jednog jer su ga zaustavili zbog prometnog prekršaja. Damir L. (47) je vrijeđao policajca i udario ga u glavu
Vidi originalni članak

Davor D.(28) iz Imotskog udario je prometnog policajca nakon što su ga zatekli u prometnom prekršaju. Patrola prometne policije pokušala ga je zaustaviti u Glavini Donjoj pored Imotskog u srijedu oko 21 sat. Davor je kroz naseljeno mjesto vozio Mercedes brzinom od oko 170 kilometara na sat. Policajci su ga pokušali zaustaviti, ali im je pobjegao. Krenuli su za njim i pronašli ga u Imotskom. Podivljao je kad su ga zatražili prometnu i vozačku dozvolu i izvrijeđao policajce. Pokušali su ga privesti, a on je udario jednog policajca šakom u prsa i pobjegao. Pronašli su ga sutradan ujutro, uhitili te priveli istražnom sucu koji ga je pustio da se brani sa slobode. Davor je i otprije poznat policiji, i to prometnim prekršajima, ali i krađama, ucjeni i zlouporabi droge.

Udario policajca šakom u glavu

Na policiju se u srijedu navečer razljutio i Damir L. (47). Getruda K. (47) je pokušala parkirati auto ispred kuće svog pokojnog nevjenčanog supruga, inače Damirovog brata. Damir joj je počeo prijetiti pa je pozvala policiju. Dolazak policajaca potpuno je razbjesnio Damira pa ih je psovao i vrijeđao, a onda je policajca udario šakom u glavu. Uhitili su ga uz uporabu sile i priveli istražnom sucu, a slijedi mu kaznena prijava za napad na službenu osobu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • haiki 08.04.2011.

    vratite nam miliciju,a onda se zna ko koga tuće

  • ŽeljkaFilipović 08.04.2011.

    boze dragi sta se u nasoj drzavi dogadja pa toga nema ni na divljem zapadu

  • pusionicar 07.04.2011.

    kad policija nece tuci, nek onda policiju tuku...

Komentiraj...
Vidi sve komentare