To je to što me zanima!

Bježao od policije 135 km/h i zaletio se u kamion. U autu s njim bile majka i curica (10)

Vozač Audija jurio je 135 km/h i vozio po krivoj strani kolnika kako bi uspio pobjeći policiji. U toj brzini i kršenju svih prometnih pravila, vozač nije vidio kamion s kojim se naposljetku i sudario
Vidi originalni članak

Jake Ilsley, vozač Audija u Bedworthu u Engleskoj sudario se s kamionom dok je bježao od policije.

Kako prenosi The Sun, u automobilu su sa njime bile njegova majka i 10-godišnja kćer. Jack je jurio 135 km/h i vozio po krivoj strani kolnika kako bi uspio pobjeći policiji. U toj brzini i kršenju svih prometnih pravila, vozač nije vidio kamion s kojim se naposljetku i sudario.

'A JE TO' BJEGUNCA TRAŽI POLICIJA VIDEO Kaj je ovo, GTA Zagreb?! Nevjerojatne scene: Zabio se u stup i zbrisao. Ostao mu branik

Nakon sudara vozač se izvukao iz auta i pokušao pobjeći s mjesta nesreće. Njegova majka i kćer pretrpjele su lakše ozljede. 

Policija je ubrzo nakon nesreće uhvatila vozača. Određen mu je 14-mjesečni zatvor te mu je oduzeta vozačka dozvola na 7 godina i 7 mjeseci. 

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Dalibor0704 16.04.2021.

    Koji je to kvalitetan auto da poslije sudara sa kamionom svi idu kući?

  • kormilar 16.04.2021.

    Da se ovo dogodilo u Hrvatskoj ako vozač ima dovoljno love nebi mu pofalila dlaka s glave! Nažalost to je korumpirano hrvatsko sudstvo!

  • anonymous1 16.04.2021.

    A nije bežo, ako to mislite...

Komentiraj...
Vidi sve komentare